Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

WhatsApp -pikaviestimen selainversio laajenee


WhatsApp -pikaviestimen selainversio laajenee

| On 26.02.2015

Kuukausi sitten julkaistun suositun pikaviestinpalvelu WhatsAppin selainversio laajenee. Selainversio oli julkaisun yhteydessä rajoitettu vain Googlen Chrome-selaimelle, mutta nyt sitä pääsee käyttämään myös Mozilla Firefox- sekä Opera-selaimella.

Selainversion julkaisu ei lähtenyt käyntiin aivan ongelmitta, sillä tietoturvayhtiö Sophoksen raportin mukaan 17-vuotias tietoturvabloggaaja Indrajeet Bhuyan löysi puhelimen ja selainversion synkronisoinnista aukkoja, joissa puhelimesta poistetut kuvat jäivät selainversioon näkyville. Lisäksi WhatsAppin mobiiliversion profiilikuva saattoi jäädä selainversiossa julkiseksi, vaikka puhelimesta asetus olisikin rajoittanut sen vain puhelimen kontakteille.

Selainpalveluun sisänkirjautuminen tapahtuu QR-koodia hyväksi käyttäen, joten puhelin on tarpeen selainviestittelyyn pääsemiseksi. Toistaiseksi selainsovelluksen käyttö ei onnistu iPhonen omistajilta, sillä sisäänkirjautuminen on tuettu vain Android-, Windows Phone- ja BlackBerry-käyttöjärjestelmillä sekä Nokian S40- ja S60-sarjalaisilla.

Selainversiota pääsee kokeilmaan osoitteessa https://web.whatsapp.com/

Submit a Comment