Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Uusi Google Maps esittelyssä


| On 17.07.2013

Kokeile – Uusi Google Maps

Google on julkaissut uuden version Google Maps kartoista selaimille. Voit kokeilla uutta karttaa seuraavassa osoitteessa: http://www.google.fi/maps/about/explore/

”Kun Google Maps lanseerattiin vuonna 2005, sen helppo, nopea ja sujuva käyttökokemus mullisti verkkokartat. Tietokoneiden ja internetin kehittymisen ansiosta voimme taas nostaa rimaa Google Mapsin käyttökokemukselle asetettavien odotusten suhteen.”

 

Uusi, kauniimpi käyttöliittymä

Kyseessä on interaktiivinen Google Maps joka on yksinkertaisempi, kauniimpi ja monipuolisempi kuin koskaan ennen. Voit nyt klikata eri kohteita kartalla, ja kartta mukautuu kohteen mukaan dynaamisesti, jotta sijainnin, hakuaiheen ja hakuhistorian kannalta olennaisia tietoja voidaan näyttää. Jos klikkaat tiettyä hampurilaispaikkaa, myös muut lähellä olevat paikat ja ruokapaikat näytetään kartalla. Saat myös entistä helpommin esiin hyödyllisiä tietoja, kuten paikkaan liittyviä kohteita ja parhaita tapoja päästä perille.

Integroitu Google Earth ja Street View

Google on myös integroinut Google Earthin parhaat ominaisuudet suoraan karttaan, joten näet ne nyt ilman erillistä laajennusta. Myös Street View katunäkymää on parannettu ja voit helpommin hypätä 360 asteen katutasoon ja takaisin karttaan. Uusi Google Maps on myös saatavilla mobiililaitteille. Lue täältä miltä uusi Google Maps näyttää Androidilla.

Löydä paras reitti perille

Uudessa Google Maps versiossa käyttäjä voi helposti verrata useita julkisia liikennevälineitä suoraan kartalla löytääksesi parhaan reitin kohteeseen ja sieltä kotiin. Uuden Schedule Explorerin avulla näet myös aikataulut suoraan kartassa. Uusi Google Maps sisältää myös lentohaku -toiminnon jonka avulla löydät lentovaihtoehdot, lippujen hinnat ja arvioidut matka-ajat suoraan kartalta. Siirry uuden Google Maps kartan esittelyversioon tästä.

 

Tags

Submit a Comment