Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: Uusi Game of Thrones traileri – Seuraava kausi alkaa kohta


Katso: Uusi Game of Thrones traileri – Seuraava kausi alkaa kohta

| On 13.01.2014

Katso uusi Game of Thrones traileri

Game of Thrones, yhdysvaltalainen fantasiatelevisiosarja, jonka ovat luoneet David Benioff ja D. B. Weiss on ehdottomasti yksi tämän hetken suosituimmista TV-sarjoista. Se on nimittäin eniten piraattipalvelimilta ladattu TV-ohjelma. Sarjan neljäs tuotantokausi alkaa kohta ja nyt saamme vihdoin esimakua siitä, mitä voimme odottaa uudelta kaudelta. Sarja perustuu George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -fantasiakirjasarjaan.

HBO on julkaissut uutta Game of Thrones materiaalia sarjan seuraavasta tuotantokaudesta joka alkaa huhtikuun 6. päivä. Ensin saimme nähdä viisi lyhyttä Vine -videopätkää. Nyt yhtiö on julkaissut kokonaisen trailerin. Trailerissa näemme vauhdikkaita taisteluja ja paljon verta. Katso uusi Game of Thrones traileri suoraan sivuiltamme!

Katso traileri

Mitä uusi kausi tuo mukanaan?

Luvassa on 10 jaksoa jotka tulevat perustumaan George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjan kolmannen osan, Miekkamyrskyn, jälkimmäiseen puoliskoon. Jos olitte sitä mieltä että kolmas tuotantokausi oli verinen, voimme kertoa että tahti yltyy entisestään sarjan neljännessä tuotantokaudessa. Luvassa on entistä enemmän avainhahmojen kuolemia. Ketkä selviytyvät? Tämä selviää huhtikuussa.

game_of_thrones_traileri

Submit a Comment