Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Sonyn uudet VAIO:t – VAIO Flip PC, VAIO Tap 11 ja VAIO Tap 21


| On 14.09.2013

Uusi Sony VAIO -sarja julki

Sony julkaisi kolme uutta VAIO-sarjan laitetta viime viikon IFA-messuilla Berliinissä: Sony VAIO Flip PC, Sony VAIO Tap 11 ja Sony VAIO Tap 21. Kyseessä on kolme erityyppistä laitetta, joilla kaikilla on oma kohderyhmänsä. Seuraavaksi lyhyt esittely näistä kolmesta laitteesta pääpiirteissään. Kannattaa myös tutustua Sonyn viralliseen esittelyvideoon Sony VAIO Flip -laitteista, jonka voit katsoa suoraan sivuiltamme!

Sony VAIO Flip

Uusi VAIO Flip – tietokone on Sonyn uusi hybridilaite. Näytön kehyksessä on sarana, jonka avulla sen voi kiertää ympäri. Näin laite toimii kannettavan tietokoneen lisäksi myös taulutietokoneena. VAIO Flip on saatavilla 13, 14 ja 15 tuuman versiona. Standardiresoluutiona on Full HD (1920 x 1080) mutta 15-tuumainen malli on myös saatavilla korkeamman resoluution näytöllä (2880 x 1620). Kaikkiin malleihin on saatavilla joko Intel Core i5- tai i7-suoritin. Uuden mallin pitäisi olla saatavissa lokakuussa, mutta tarkasta hinnasta ei vielä ole tietoa.

 

 

 

sony-vaio-flip


 

 

sony-vaio-tap-11


Sony VAIO Tap 11

Jos VAIO Flip on kannettava joka yrittää olla taulutietokone, niin VAIO Tap 11 on taulutietokone joka yrittää olla kannettava. Menitkö jo sekaisin? Ei hätää, niin mekin. Laite on siis samantyyppinen kuin Microsoftin Surface -laite. Taulutietokone, jossa on magneettinen näppäimistö. Sony VAIO Tap 11 tulee varustettuna Full HD -näytöllä, ja siihen voi valita joko Pentium- tai Core-sarjan (Haswell) prosessorin. Tallennustilaa on saatavilla 128–512 gigatavua. Sony sanoo laitteen olevan ”maailman ohuin Windows 8 -tabletti”.

Sony VAIO Tap 21

Pienistä laitteista siirrymme nyt isompiin. Sony esitteli myös Vaio Tap 21 -koneen joka on ns. All-in-One-tietokone. Siinä on 21,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, ja valittavissa on joko Intel Core i5 tai i7-prosessori. Laite toimii myös haluttaessa jättimäisenä taulutietokoneena.

sony-tap-21

Tags

Submit a Comment