Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Uusi GoPro Hero3+ Silver & Black – Pienempi ja parempi


| On 03.10.2013

Uusi GoPro Hero3+ Silver & Black

On kulunut noin vuosi siitä, kun GoPro Hero3 julkistettiin. Nyt GoPro on esitellyt parannetun version kamerastaan. Uusi GoPro Hero3+ tarjoaa käyttäjälle pienemmän kameran kooltaan (jopa 20 %), paremman linssin, ja paremman akunkeston. Tämän lisäksi kamera tarjoaa myös uusia ominaisuuksia. Uudet kamerat ovat saatavilla kahdessa eri versiossa: Silver ja Black. Uusi Black –versio on saatavilla noin 450€ hintaan ja Silver 350€ hintaan. Kannattaa myös tutusta HDboksin GoPro Hero 3 -arvosteluun joka löytyy täältä.

Uusi GoPro Hero3+ Black

Parempi uusista malleista, eli Hero3+ Black, on 20 % pienempi kuin edeltäjään. Siinä on 33 % tarkempi kuva ja parannettu mikrofoni. Kamerassa on myös nopeampi Wi-Fi –yhteys. Uusista ominaisuuksista voidaan mainita esimerkiksi SuperView, joka yhtiön mukaan ”taltioi maailman mukaansatempaavimman laajakulman”, ja ”Auto Low Light”, joka muuttaa älykkäästi ruutunopeutta valaistuksen muuttuessa ja pitää kuvanlaadun GoPro laatuisena. Kamera pystyy kuvaamaan 1080p -kuvaa 60fps nopeudella, 2.7K kuvaa 30fps nopeudella ja 4K -kuvaa 15fps nopeudella.

Uusi GoPro Hero3+ Silver

Myös halvempaa mallia, eli Hero3+ Silveriä on parannettu. Uusi Silver –versio on nyt 15 % pienempi kuin edellinen versio ja siinä on parempi prosessori. Sillä voi nyt kuvata 1080p -kuvaa 60fps nopeudella ja 720p –kuvaa 20fps nopeudella. Linssiä on parannettu ja myös Hero3+ Silverissä on uudet mikrofonit ja nopeampi Wi-Fi -yhteys.

Tags

Submit a Comment