Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Uimahalli hukassa? Kaikki uimahallit nyt yhdestä paikasta


Uimahalli hukassa? Kaikki uimahallit nyt yhdestä paikasta

| On 03.12.2018

Suomen kaikki uimahallit, maauimalat ja kylpylät koottuna yhdelle mobiiliystävälliselle sivustolle

Esittelemme nyt uuden mobiiliystävällisin Uimahallit.com -palvelun, jonka avasimme hiljattain. Kyseessä on uudenlainen mobiilisivusto uintiharrastajille ja uimahallien henkilökunnalle. Onko sinulla uimahalli hukassa? Uimahallit.com on sivusto josta löydät kaikki Suomen uimahallit, maauimalat, kylpylät sekä vesipuistot. Löydät uimahalleista hyödyllisiä tietoja kuten mitä palveluja mikäkin uimahalli tarjoaa. Voit lisäksi arvostella uimahallit.

uimahalli

Tavoitteena oli luoda moderni, mobiiliystävällinen sivusto, joka tukee eri kohderyhmien tarpeita ja tuo kaikkien uimahallien tärkeimmät tiedot yhteen paikkaan.

HDboksin takana oleva kehitystiimi on nyt avannut uuden sivuston joka tuo kaikki Suomen uimahallit yhteen paikkaan. Palvelun idea on yksinkertainen – Tavoitteena oli luoda moderni, mobiiliystävällinen sivusto, joka tukee eri kohderyhmien tarpeita ja tuo kaikkien uimahallien tärkeimmät tiedot yhteen paikkaan. Yksinkertaisuudessaan sivusto on tietopankki kaikista Suomen uimahalleista.

Uinti on tutkimusten mukaan ”täydellinen treeni” – Nyt mars uimahalliin!

Seuraavan kerran kun lähdet kuntoilemaan, Harvardin tutkijäryhmä suosittelee: ota suunnaksi uimahalli eikä kuntosali. Välillä suositut kuntoilumuodot kuten juoksu tai painojen nosto voi kuluttaa kroppaasi väärällä tavalla ja jopa väärin tehtynä vaurioittaa kehoa. Harvardin tutkijaryhmän mukaan uiminen on keholle täydellinen treeni koska se ei rasita niveliä lainkaan ja kuitenkin lähes jokainen kehon lihas työskentelee samanaikaisesti.

Uimahalli voi olla myös paikka rentoutua – noin 35 minuutin aerobinen uintitreeni lieventää tutkimusten mukaan stressiä, kohottaa mielialaa ja ehkäisee jopa masennusta! Vesiliikuntamuotoja on lisäksi monia. Jos et ole innostunut kuntouintiin niin kannattaa kokeilla vesijumppaa, vesijoogaa, sukellusta tai jotain muuta vesiliikuntamuotoa.

Uimahalli tiedot ovat vaikeasti löydettävissä

Suomen uimahallien tiedot ovat vaikeasti löydettävissä. Koska uimahallien tiedot usein löytyvät kunnallisilta sivuilta, tärkeät tiedot hallien palveluista ja aukioloajoista ovat piilotettu usean alasivuston alle. Ne ovat myös esitetty eri muodossa jokaisen kunnan sivulla. Sivustot ovat lisäksi varsin staattisia eivätkä tarjoa käyttäjille mahdollisuutta antaa palautetta uimahallista, ja sen palveluista. Uudella sivustollamme käyttäjät voivat jättää arvosteluja uimahallista ja kommentteja omista kokemuksistaan. Tarkoituksena on myös antaa uimahallien henkilökunnalle työkalut tietojen päivittämiseen. Jos uimahallilla on oma sivusto, sitä täytyy kehittää ja päivittää ja ylläpito maksaa. Lisäämällä uimahalli meidän tietokantaan kokonaisuus on helpompi hallita.

Uimaliiton sivut

Suomen uimaliitolla on erittäin hyvät verkkosivut josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa. Jos olet uinnista kiinnostunut suosittelemme tutustumaan kyseiseen sivustoon. Uimaliiton sivut löydät täältä.

Submit a Comment