Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Tulossa: Vankikarkuri Riddick tekee paluun


Tulossa: Vankikarkuri Riddick tekee paluun

| On 07.09.2013

”You’re not afraid of the dark, are you?

Uusi Riddick on rajumpi ja täynnä toimintaa


Vin Dieselin kolmas Riddick-elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 27. syyskuuta. On kulunut yhdeksän vuotta siitä, kun edellinen Riddick elokuva, ”Riddickin aikakirja” tuli valokankaalle. Elokuvan on ohjannut David Twohy joka myös vastasi kahdesta aiemmasta Riddick elokuvasta. Uuden Riddick elokuvan luvataan olevan rajumpi kuin edelliset elokuvat joten toimintaa on varmasti luvassa.

Elokuva alkaa siitä että Riddick on jätetty kuolemaan auringon kärventämälle planeetalle. Mutta planeetta ei ole autio, vaan vastassa on joukko hirvittäviä saalistajia. Riddick joutuu tekemään hälytyksen, ja planeetalle saapuu kaksi alusta: toisessa on joukko palkkionmetsästäjiä, ja toista johtaa mies Riddickin menneisyydestä.

Uutta Riddick-elokuvaa saatiin odottaa kauan eikä ihme, sillä tuotantotiimillä oli monta mutkaa matkassa. Elokuvan kuvaukset jouduttiin jopa kerran keskeyttämään rahaongelmien takia. Uuden Riddick elokuvan pääosissa nähdään Vin Dieselin ohella Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson, Bokeem Woodbine sekä Battlestar Galacticasta tuttu Katee Sackhoff. Uudesta elokuvasta on julkaistu traileri, jossa Riddick esittelee taistelutaitojaan. Voit katsoa sen suoraan sivuiltamme! 

riddick

Katso traileri

Submit a Comment