Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Tulossa: Sony Xperia Tablet Z


Tulossa: Sony Xperia Tablet Z
HDboksi

Pitkään huhun alla ollut Sonyn uusi Xperia Tablet Z on saanut yhtiöltä virallisen varmistuksen.

Uuden Xperia Z tabletin julkistus on yhtiölle hyvinkin tärkeä uutinen, sillä vanhempi Tablet S malli on jo auttamatta jäänyt  markkinoilla niin sanotusti vaihtopenkille johtuen tekniikan ripeästä kehityksestä.
Xperia Tablet Z tulee olemaan yhtiön uusi ase kasvavilla Tablet markkinoilla, ja ainakin laitteen ominaisuudet viittaavat siihen että kisa vuoden 2013 tablet markkinoiden ykkössijasta tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen.

10.1 tuuman 1920×1200 näytöllä varustettu uutukainen on edeltäjäänsä nähden ohuempi ja kevyempi, sekä uuden 1.5Ghz quadcore Qualcomm Snapdragon prosessorin ansiosta myös huomattavasti nopeampi. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 2GB RAM muisti, 8.1 MP kamera, NFC sekä 32GB sisäinen tallennuskapasiteetti ulkoisella microSD korttipaikalla.

Myös tabletin kestävyyteen on panostettu, sillä aiemmin ilmoitetun Xperia Z älypuhelimen tavoin on laite vedenkestävä sekä paremmin suojattu pölyltä ja lialta.
Tarkemmat tiedot saatavuudesta sekä tabletin hinnasta ei ole vielä julkisuuteen tippunut, mutta ensi kuun aikana järjestettävissä Mobile World Congress messuilla saamme varmasti vastaukset näihin kysymyksiin.

 

Tags

Submit a Comment