Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Tulossa: Markkinoiden suurin 4K televisio


Tulossa: Markkinoiden suurin 4K televisio

| On 11.01.2013

Samsung on julkistanut markkinoiden tähän asti suurimman 4K televisionsa. Tuumakokoa tällä uutukaisella on huimat 85”, ja kuvanlaatu pitäisi olla jotain ennennäkemätöntä. Ensimmäiset innokkaat pääsivät Las Vegasissa järjestettävissä CES 2013 messuilla tutustumaan tähän yhtiön uuteen huippumalliin, ja yleinen vastaanotto oli erittäin positiivinen.

Tarkempiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa säädettävä LED valaistus, retina tason 3840×2160 pixelitiheys sekä yhtiön uusin Smart Tv päivitys. Television kaiuttimiin on myös panostettu normaalia enemmän, sillä kehyksen sisällä piilee integroitu 2.2 sarja joka tuplabasso kaiuttimillaan antaa yhteistehoa jopa 120W edestä.

Samsung on uudessa S9000 mallissaan uskaltanut myös ottaa hieman erilaisen lähestymistavan television jalusta suunnittelussa. Yhtiön uusi ”Timeless Gallery” jalusta erottuu kyllä hyvin massasta, mutta on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä. Monet messukävijöistä olivat sitä mieltä että jalusta oli liian ”teollisen” näköinen, eikä sovi lainkaan normi kuluttajan kotiin. Näkökanta on kyllä hyvin perusteltu, mutta tarkemmin ajateltuna potentiaalinen asiakaskunta tuskin on perustuloinen perheen isä tai äiti.

Tarkemmat tiedot saatavuudesta ja hinnoittelusta ovat vielä julkaisematta, mutta odotettavissa on että televisio saapuisi myyntiin Yhdysvalloissa vuoden 2013 alkupuoliskolla.

Submit a Comment