Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Tulossa: Razer Edge pelitabletti


Tulossa: Razer Edge pelitabletti

| On 25.03.2013

Miltä kuulostaisi tabletti joka suoristuskyvyltään vastaisi tehokasta PC puolen pelikonetta, mutta toimisi myös kannettavana sekä televisioon kytkettävänä pelikonsolina? Tällaista laitetta ei markkinoilla ole vielä näkynyt, mutta asiaan on kohta tulossa muutos sillä Razer yhtiön uusi pelitabletti Edge on kohta täällä.

Mistä on oikein kyse?

Razer Edge on markkinoinen ensimmäinen kovaan pelikäyttöön suunniteltu tabletti.  Ensimmäiset tiedot uudesta tabletista julkaistiin vuoden alussa, ja nyt yhtiö on ilmoittanut että ensimmäiset mallit saapuisivat myyntiin huhtikuun aikana.
Kyse on siis laitteesta joka toimii niin tablettina, kannettavana tietokoneena sekä olohuoneen pelikonsolina, ja jonka käyttöjärjestelmänä pyörii PC tietokoneista tuttu Windows 8. Tähän kun lisätään Intel Core i5 tai pykälää tehokkaampi i7 sekä Nvidian GeForce sarjan näytönohjain, niin syntyy lopputuloksena tabletti joka varmasti tyydyttää innokkaimmankin pelaajan tarpeet.

Razer kuva1

Tarkemmat tiedot laitteesta

Razer Edge tabletti saapuu markkinoille kolmena eri versiona. Perusmalli (999$) pitää sisällään IntelCore i5 prosessorin, Nvidia GT640M LE näytönohjaimen, 4GB DDR3 muistia sekä 64GB SSD kovalevyn. Pykälää kovempi Razer Edge pro (1299$) käyttää tehokkaampaa Intel i7 prosessoria, 8GB RAM muistia sekä kovalevynä joko 128GB SSD tai 256GB SSD. Näytönohjain on mallista riippumatta sama GT640M LE, mutta suurempi 256GB SSD asemalla varustettu Edge pro kustantaa noin 1449$. Näytönkokoa tabletilla on 10.1-tuumaa ja kykenee toistamaan materiaalia HD tason resoluutiolla.

intel

 

 

 

 Lisävarustus kruunaa pelikokemuksen

Tabletin ostaja joka haluaa kaiken irti uudesta laitteesta joutuu valitettavasti pettymään, sillä pelikäyttöön tarkoitetut varusteet kuten peliohjain, telakka-asema, näppäimistö sekä telakkaan kytkettävät ohjaimet ovat kaikki hankittava erikseen. Tämä nostaa tabletin jo melko kallista hintaa entisestään, sillä esim pelkkä tabletin taakse asennettavalla ohjaimella on hintaa jo $249. Tähän kun lisätään telakka-asema ($100) sekä tehokkaampi akku ($69) saadaan perusmallillekin hintaa hulppeat $1417.
Kyse ei siis ole mistään edullisesta pelikonsolista, mutta taitaa potentiaalinen ostajakuntakin olla kaikkea muuta kun perus Angry Birds kansaa. Uusi Razer Edge tabletti vaikuttaa kuitenkin erittäin toimivalta ratkaisulta, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan tabletin varsinaista julkaisua sekä tietysti Suomen hinnoittelua.

tarvike

 

Lisätietoa laitteesta razerzone.com

Submit a Comment