Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

3 Comments

Tulossa: Galaxy S4 julkaistaan 14. maaliskuuta


Tulossa: Galaxy S4 julkaistaan 14. maaliskuuta

| On 26.02.2013

Samsungin uusi lippulaivapuhelin Galaxy S4 julkaistaan 14. maaliskuuta New Yorkissa. Yhtiö vihjaili uutta puhelinta Twitterissä viestillä ”March 14. Ready 4 the show?”. Tämä on ensimmäinen kerta kun Samsungin lippulaivapuhelin julkaistaan Yhdysvalloissa sitten alkuperäisen Galaxy S puhelimen vuonna 2010. Puhelimesta on liikkunut villejä huhuja ja Sammobile julkaisi tammikuussa puhelimesta kuvan sekä tarkat tekniset tiedot. Maaliskuussa näemme jos nämä vuodot osoittautuvat oikeiksi. Lue lisää vuodosta Sammobilen sivuilta.

Huhujen mukaan laitteessa on myös
neliydinprosessori sekä 2 Gt muistia

Jos nämä tekniset tiedot pitävät paikkaansa niin Samsungin uudessa Galaxy S4 puhelimessa on jälleen entistä isompi näyttö. Huhujen mukaan laitteessa on myös neliydinprosessori sekä 2 Gt muistia. Vuodetun kuvan perusteella ulkonäkö on saman tyylinen kuin edeltäjässään ja laite muistuttaa myös hyvin paljon Galaxy Note 8.0 -tablettia. Haluamme kuitenkin muistuttaa että nämä vuodot eivät ole välttämättä oikeita.

Tekniset tiedot

– 5450 neliydinprosessori (2.0GHz)
– Mali-T658 grafiikkaprosessori
– 2GB muistia
– 4.99” SuperAMOLED FULL HD resoluutio (1080×1920) näyttö
– 13 megapikselin takakamera
– 2 megapikselin etukamera

Galaxy S4 kuvat (vuoto, Sammobile)

galaxy_s_4

 

Comments

 1. Teemu

  En käsitä miksi kaikki laitevalmistajat luulevat että haluamme koko ajan isompia näyttöjä?

 2. Kirsi

  Teemu, isommat näytöt ovat nastoja! Paremmat leffan katseluun, kuvien katteluun, surffailuun ym. En ikinä pärjäisi enää vanhan Iphone 3G:n kanssa vaikka oli mielestäni paras puhelin kun sain sen. Nykyään rakastaan Galaxy S3 puhelintani! <3

  • Teemu

   Ei nuo ole enää järkevän kokoisia… Ei mahdu enää taskuun! Kirsi: jos elokuvia haluaa katsella niin otan mukaan tabletin!

Submit a Comment