Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

2 Comments

Testattu: Bose SIE2i urheilukuulokkeet


Testattu: Bose SIE2i urheilukuulokkeet

| On 14.03.2013

Miten kuulokkeet pärjäävät arkikäytössä?

Bose on hiljattain julkaissut markkinoille kaksi uutta nappikuuloke mallia, SIE2 sekä SIE2i, josta jälkimmäinen varustettu kaukosäätimellä. Urheilu käyttöön soveltuvat uutukaiset ovat hyvin suojattu kosteudelta hydrofobisen kankaan avulla, mutta myös kuulokekaapelit sekä liittimet ovat suunniteltu kestävyyttä ajatellen. Kyseessä ovat siis varsin mielenkiintoiset kuulokkeet, joten päätimme ottaa selvää miten hyvin uudet Bose SIE2i kuulokkeet pärjäävät arkikäytössä, ja onko kuulokkeiden suhteellisen korkea 159€ hinta hyvin perusteltu ostoa ajatellen.

Ensivaikutelma

Kuulokkeiden asettaminen korviin sujui varsin helposti, sillä paketin mukana toimitetaan 3 paria StayHear- silikonisovitetta, josta keskikokoinen luontui omiin korviini parhaiten. Alkuperäinen kuulokejohto oli kuitenkin harmillisen lyhyt, mutta onneksi asia oli otettu huomioon, paketin mukana tulevalla jatkojohdolla jonka otin heti käyttöön. Tämän avulla kaapelin kokonaispituutta sai kasvatettua noin 135 senttimetriin, joka riittää vallan mainiosti peruskäytössä. Mukana oli myös Rebookin suunnittelema käsivarsikotelo, joka osoittautui varsinkin lenkkipoluilla erittäin toimivaksi.

ensi kuva

Äänenlaatu

Olin erittäin tyytyväinen Bose SIE2i kuulokkeiden äänenlaatuun, mikä tämän hintaluokan kuulokkeissa ei pitäisi tulla mitenkään yllätyksenä. Basson toisto oli juuri sopivan napakkaa, eikä lyönyt yli edes suurilla äänenvoimakkuuksilla. Diskantti toistui miellyttävän rauhallisesti, mutta soinnin tarkkuudessa olisin toivonut aavistuksen parempaa tasoa. Oli myös mukava huomata että kuuloke ei täysin vaimentanut ulkopuolisia ääniä, mikä ainakin lenkkeilyssä on monesti osoittautunut tärkeäksi ominaisuudeksi.

äänenlaatu

Lopputulos

Noin kahden kuukauden käytön jälkeen, en ole onnistunut löytämään mitään moitittavaa uusista Bosen SIE2i  kuulokkeista. Hinta voisi toki olla vähän edullisempi, mutta kerran kun panostaa kunnolla niin ei tarvitse sitten joka vuosi uusia kuulokkeita ostaa. Suosittelen lämpimästi Bosen SIE2i kuulokkeita kaikille jotka etsivät laadukkaita kuulokkeita lenkkipoluille tai kuntosalille. Ovat meinaa ihan älyttömän mukavat pitää päässä, ja ennen kaikkea kuulostavat erittäin hyviltä.

 

 • Editor Rating

 • Outstanding
 • 0/5 Avg. User Rating

 • 0 No reviews yet!

 • Bose SIE2i kuulokkeet
 • Reviewed by:
 • Published on:
 • Last modified: 2013-10-28

 • Review Summary:

 • Noin kahden kuukauden käytön jälkeen, en ole onnistunut löytämään mitään moitittavaa uusista Bosen SIE2i kuulokkeista. Hinta voisi toki olla vähän edullisempi, mutta kerran kun panostaa kunnolla niin ei tarvitse sitten joka vuosi uusia kuulokkeita ostaa. Suosittelen lämpimästi Bosen SIE2i kuulokkeita kaikille jotka etsivät laadukkaita kuulokkeita lenkkipoluille tai kuntosalille.

Tags

Comments

 1. Jarkko Riikala

  Loistavat kuulokkeet ja samaa mieltä arvostelun kanssa. Ehdottomasti oston arvoinen tuote. Ainoa kritiikin aihe on tosiaan hinta joka on suhteellisen suolaisa…

 2. Randstopper

  Hyvät kuulokkeet mutta itse pidän vieläkin enemmän Philips ActionFit -kuulokkeista. Bosen kuulokkeet eivät ainakaan istu minun korviin yhtä hyvin.

Submit a Comment