Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

2 Comments

Telegram Messenger syö nopeasti Whatsappin markkinaosuutta


Telegram Messenger syö nopeasti Whatsappin markkinaosuutta

| On 28.02.2014

Uusi turvallisempi tapa kommunikoida

Uusi pikaviestintäsovellus Telegram Messenger on saanut miljoonia uusia käyttäjiä viime aikoina. Vauhti on kiihtynyt selvästi sen jälkeen, kun Facebook ilmoitti ostavansa Whatsapp -viestintäpalvelun 19 miljardilla dollarilla. Sovellus on jo 5 suosituimman sovelluksen joukossa Applen sovelluskaupassa. Telegramin viestintäratkaisun kehittäjät ovat venäläiset Nikolai ja Pavel Durov, jotka ovat myös luoneet Venäjän suurimman sosiaalisen verkoston nimeltään VK. Telegram kertoo panostavansa yksityisyyteen ja nopeuteen. Tämän lisäksi palvelu on myös täysin ilmainen.

Unlike WhatsApp, Telegram is cloud-based and heavily encrypted. As a result, you can access your messages from several devices (including desktops!) and share an unlimited number of photos, videos and documents (doc, zip, mp3, etc). Thanks to our multi-data center infrastructure and encryption, Telegram is also faster and way more secure.

Durovin veljekset ovat ilmoittaneet pitävänsä palvelun ilmaisena, eikä heillä ole suunnitelmia myydä palveluaan tulevaisuudessa. Telegram Messenger -sovellus on ladattavissa iOS App Storen sekä Googlen Play storen kautta.

Comments

  1. /K

    Ihan toimiva tämä Telegram messenger, hyvin samantyyppinen kuin Whatsapp. Telegram on mahdollisesti aavistuksen nopeampi. Suurimmat erot, mitä olen huomannut, niin Telegram:issa on mahdollisuus ”salaiseen viestiin” (jossa viesti tuhoutuu tietyn ajan kuluttua) ja taustakuvaa pystyy muokkaamaan. Ainakin Iphone:ssa piti laittaa asetuksista Telegram messengerin ilmoitukset päälle, että sai viestit lukitulle näytölle.

  2. Mika

    Hahahahahahaaaa.. Jenkkien juutalais sionismi kakka tukat on iha paniikissa nyt ku ei kulje heidän kauttaan ihmisten viestit.. Isoveli valvoo, luojan kiitos tuli äiti venäjä väliin ja kääsi kelkan ja lopetti valvonnan..

Submit a Comment