Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Teknologia vauhdittaa suoria verkkolähetyksiä ja reaaliaikaista vedonlyöntiä


Teknologia vauhdittaa suoria verkkolähetyksiä ja reaaliaikaista vedonlyöntiä

| On 24.08.2016

Kesäolympialaisten seuranta televisiosta ja internetistä on miljardibisnes. Seuranta on kasvanut nimenomaan internetissä häkellyttäviin lukemiin. Televisioyhtiöt näkivät netin pitkään uhkana, mutta ainakin toistaiseksi netti on ruokkinut tv-lähetyksiä ja päinvastoin.

Nettiseuranta suositumpaa kuin koskaan

Olympialaiset olivat tällä kertaa näkyvimmin esillä kuin koskaan ennen, ja seuranta televisiosta sekä internetistä on nykyään miljardibisnes. Varsinkin internetin kautta seuranta on kasvanut ennennäkemättömiin lukemiin. Kansainvälisestä signaalista vastaava Olympiac Broadcasting Services kertookin että nämä olivat ensimmäiset olympialaiset jotka keräsivät yhtä paljon katsojia netissä kuin televisiossa. Kasvu on ollut räjähdysmäinen. Jos lukuja vertaa Lontoon olympialaisiin, niin nettiseuranta ylsi neljässä päivässä samaan kuin neljä sitten Lontoon koko kisoissa. Monet televisioyhtiöistä pitävät internetlähetyksiä uhkana, mutta ainakin tähän asti nettilähetykset ovat ennemänkin ruokkineet tv-lähetyksiä ja päinvastoin. Sosiaalisella medialla on myös ollut tärkeä tehtävä tv-seurannan digitalisoitumisessa. Katsojat pääsevät mukaan keskusteluihin, ja ovat osa interaktiivista kokonaisuutta täysin eri tavalla kuin ennen.

Lähemmäs toimintaa live-vetojen kautta

Tämä avaa myös uusia ovia vedonlyönnin suhteen. Veikkaaminen on entistä jännittävämpää kun pääset lähemmälle urheilua liveseurannan kautta. Suoratoisto -palvelut mahdollistavat tämän. Livevedon idea on yksinkertainen: voit lyödä vetoa pelien ollessa käynnissä. Tämä uusi innovaatio tulee varmasti kasvattamaan suosiotaan kun suoratoistopalvelut sekä mobiilipelaaminen kehittyvät entisestään. Mikäs sen parempaa kuin että vedonlyöjä pääsee suoraan keskelle toimintaan ottelun aikana, ja voi reagoida tekemällä vetoja pelin sisällä? Tylsään peliin voi tällä tavalla saada mukavasti lisämaustetta.

Vedonlyöntiä valvotaan entistä tarkemmin

Olympialaisten aikana IOC valvoo tarkasti myös vedonlyöntiä. Käytössä on esimerkiksi Genius Sportsin kehittämä valvontajärjestelmä, joka on ollut käytössä esimerkiksi Valioliigan ja La Ligan vedonlyöntivalvonnassa. Genius Sportsin kehittämä Sport Integrity Monitor (SportIM) valvoo pelien tuloksia, pelaajien panostuksia ja vedonlyöntikohteita. Järjestelmä on suunniteltu huomaamaan epäilyttävät panostukset, tai huijausyritykset. Myös pelaajan on syytä käyttää luotettavia veikkaussivustoja pelatessaan. Lisää vihjeitä vedonlyöntiin löydätkin sivulta veikkaussivut.com. Vinkkien lisäksi saat päivitettyjä ja ennen kaikkea ilmaisia veikkaus- ja pitkävetovinkkejä, sekä urheilu-uutisia ja artikkeleita liittyen vedonlyöntiin.

Submit a Comment