Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Stockmann Hullut Päivät – Torstain viihde-elektroniikka tarjoukset


Stockmann Hullut Päivät – Torstain viihde-elektroniikka tarjoukset

| On 10.10.2013

Hullut Päivät – Torstain parhaat tarjoukset


Philips Fidelio M1 -kuulokkeet

Philips Fidelio M1 -kuulokkeissa yhdistyvät äänen ja käyttömukavuuden parhaat puolet, ja aito musiikkielämys kulkee mukanasi. Vaimentaa tehokkaasti kohinaa ja tukeva rakenne on kevyt käyttää, joten voit nauttia erittäin tarkasta äänetoistosta missä ikinä liikutkin. Hinta: 129€ (svh:200€)fidelio_m1_kuulokkeet

Cubify Cube 3D-tulostin

Helppokäyttöinen 3D-tulostin kotiin WiFi-yhteydellä. Laite tulostaa max. 14 x 14 x 14cm kappaleita. Materinaalina PLA- tai ABS-muovi, mukana 3D-mallinnus-ohjelma ja kolme materiaalikasettia. 3D-tulostimet ovat vasta nyt tekemässä tuloa markkinoille. Lisää tietoa 3D-tulostuksesta löydätte täältä. Hinta: 1690€

cubify_3d_tulostin

Asus MX279H 27″ LED IPS-näyttö.

Tyylikäs LED-tausta-valaistu mattapintainen AH-IPS-näyttö laajalla väriavaruudella ja 178 asteen katselukulmalla. Näytössä on jopa 5 ms (GTG) vasteaika, joka pitää nopeankin kuvan tarkkana. Näytössä on 80 000 000:1 (ASCR) dynaaminen kontrasti jolla värimaailma herää eloon.
Hinta: 299€ (svh:350€)

asus_led_naytto

 

 

Philips DCM3175 Äänijärjestelmä + AEA 2000 Bluetooth-sovitin

Philipsin äänijärjestelmän aktiivinen subwoofer tarjoaa voimakkaan basson ja on yhteensopiva iPhone 5- ja iPad mini -laitteiden Lightning-liitännän kanssa. Suunnatut kaiuttimet takavat laajan stereoäänen, ja yksinkertaisen tyylikäs muotoilu sopii kaikkiin koteihin. Mukaan myös Philips Bluetooth® Hi-Fi -sovitin, joka muuttaa Hi-Fi- tai PC-tietokoneen kaiutinjärjestelmästä langattoman äänijärjestelmän. Hinta: 299€ (svh, Philips DCM3175: 330€, Philips AEA 2000: 30€)

philips_aanijarjestelma_bluetooth

 

Tilaa tuotteet verkosta!

Hullut Päivät ovat nykyään myös verkossa. Klikkaamalla linkkiä alla, pääset suoraan hullujen päivien verkkokauppaan josta voit tilata tuotteita suoraan! Hullujen Päivien tilaukset saat helposti postiin tai kotiovelle, palauttaa voit myös tavarataloihin.

Submit a Comment