Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Stockmann Hullut Päivät – Sunnuntain viihde-elektroniikka tarjoukset


Stockmann Hullut Päivät – Sunnuntain viihde-elektroniikka tarjoukset

| On 13.10.2013

Hullut Päivät – Sunnuntain parhaat tarjoukset

 

TDK levysoitin USB-liitännällä

Hihnavetoisen TDK Life on Record -levysoittimen USB-liitännän avulla voit siirtää vinyyliäänitteet digitaaliseen mp3-muotoon. Hihnaveto eliminoi moottorin aiheuttamat värinät, ja optinen tunnistin valvoo levylautasen pyörimisnopeutta. Automaattinen korjauspiiri varmistaa aina oikean – 33 1/3 tai 45 RPM – pyörimisnopeuden. Äänivarren yleiskiinnike mahdollistaa eri valmistajien äänirasioiden ja neulojen käyttämisen. Kahden vuoden takuu.Hinta: 299€ (svh: 429€)

TDK USB levysoitin

 

AKG K 550 suljetut kuulokkeet

Suljetut kuulokkeet sopivat erinomaisesti sekä kotiympäristöön että matkoille. 2D-akselimekanismin avulla voit taitella kuulokkeet pienempään tilaan. Suuret kuulokeosat ja pannan muotoilu mahdollistavat erinomaisen istuvuuden. 50 mm elementit tuottavat laadukasta AKG-ääntä. Vuoden takuu.
Hinta: 149€ (svh: 199€)

AKG K 550


Windows Phone 8X Älypuhelin

Erittäin laadukkaalla kameralla varustettu 8X istuu käteen kuin valettu ja hurmaa ainutlaatuisella Beats Audio-äänentoistollaan. 4,3″ super LCD 2-kosketusnäyttö, 16 Gt muisti, tuplayhdinsuoritin ja Bluetooth.
Hinta: 199€ (svh: 299€)


HTC 8X


Nokia MD-51W JBL PlayUp -stereokaiutin

Laadukas ääni kompaktissa koossa ja kätevä langaton Bluetooth-äänentoisto. Matkapuhelimen voi liittää kaiuttimeen hipasisemalla puhelimella, josta löytyy NFC-tekniikka. Musiikintoistoaika yhdellä latauksella n. 10 tuntia. Värit: musta, keltainen ja valkoinen. Hinta: 99€ (svh: 149€)


Nokia play

Tilaa tuotteet verkosta!

Hullut Päivät ovat nykyään myös verkossa. Klikkaamalla linkkiä alla, pääset suoraan hullujen päivien verkkokauppaan josta voit tilata tuotteita suoraan! Hullujen Päivien tilaukset saat helposti postiin tai kotiovelle, palauttaa voit myös tavarataloihin.

Submit a Comment