Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Stockmann Hullut Päivät – Perjantain viihde-elektroniikka tarjoukset


Stockmann Hullut Päivät – Perjantain viihde-elektroniikka tarjoukset

| On 11.10.2013

Hullut Päivät – Perjantain parhaat tarjoukset

SAMSUNG DA-E751/DA-E750 HIFIJÄRJESTELMÄ

Tyhjijöputkivahvistimellinen HiFi-Bluetooth-kaiutin, Wi-Fi, USB- ja Aux-liitäntä sekä takaa esiin tuleva telakka. Voit yhdistää CD/DVD- soittimen, MP3- soittimen tai muita laitteita järjestelmään, jos laitteessa on 3,5 mm liitäntä. Teho 2 x 20 W ja 60 W woofer. Väreinä musta tai tumma puu. Hinta 499€ (svh: 679€)

Samsung DA-E751

Audio Pro Addon 5 Aktiivikaiuttimet

Erinomaiset 2- tieaktiivikaiuttimet voi liittää samanaikaisesti kahteen äänilähteeseen. Taajuusalue 55-20 000Hz, yhteensopiva WF-100 langattoman lähettimen/vastaanottimen kanssa. WF-100 lähetin/vastaanotin myydään erikseen (129€). Värit musta sekä valkoinen. Hinta: 149€ (svh: 229€)


Audio Pro Addon 5

JBL Flip Bluetooth-matkakaiutin

Bluetooth yhteydellä varustettu kannettava kaiutin, jossa sisäänrakennettu mikrofoni hands-free käyttöä varten. Kaksi kaiutinelementtiä ja DSP mahdollistavat todenmukaisen JBL-äänentoiston. Sisäänrakennettu litiumionakku, joka kestää yhdellä latauksella jopa 5 h. Värit musta sekä valkoinen. Hinta: 79,90€ (svh: 129€)

JBL Flip

Tilaa tuotteet verkosta!

Hullut Päivät ovat nykyään myös verkossa. Klikkaamalla linkkiä alla, pääset suoraan hullujen päivien verkkokauppaan josta voit tilata tuotteita suoraan! Hullujen Päivien tilaukset saat helposti postiin tai kotiovelle, palauttaa voit myös tavarataloihin.

Submit a Comment