Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

5 Comments

Päivän jymy-yllätys: Sony julkisti Playstation 5 -konsolin


Päivän jymy-yllätys: Sony julkisti Playstation 5 -konsolin

| On 01.04.2014

Uusi konsoli on tarkoitettu ”premium” käyttäjille

Huom! Kyseessä oli aprillipila =)

Japanilainen elektroniikkajätti Sony on julkistanut Playstation 5 -pelikonsolin. Kyseessä on jymy-yllätys, koska Playstation 4 -konsoli on ehtinyt olla markkinoilla vasta muutaman kuukauden. Sony on ilmoittanut että kyseessä on uusi strategia. Uusi Playstation 5 -pelikonsoli tuo kuluttajille vielä kalliimman vaihtoehdon. Tämä konsoli on tarkoitettu ”Premium” -käyttäjälle. Laitteen hinnaksi on arvioitu 1790€ ja tämän lisäksi käyttäjä tarvitsee Sony Playstation 5 Premium Plus -paketin jonka kuukausimaksu on 17,95€. Ensimmäiset pelit PS5:lle julkaistaan lähiaikoina. Tulossa on huhujen mukaan ainakin Call of Duty Extreme Blood sekä Titanfall 3D.

Halusimme erottautua uudella Playstation 5 konsolilla. Kun esittelimme Playstation 4 -konsolin, kerroimme että se on 5 vuotta edellä kaikkea muuta markkinoilla. Nyt haluamme kertoa teille että Playstation 5 on jopa 10 vuotta edellä muita.

 

 

Comments

 1. Wäinö

  Köh köh… Aprillipila? :)

 2. Detz

  Noniin, hyvä sony! Tuokaa uus pleikkari markkinoille ko vanhaakaan saanu vielä korjattua!

 3. markke

  no kun mä katon hintaa niin kyllä kääntyisin nintendon ja microsoftin puolelle

 4. Tepa

  Näin sitä rahastetaan kuluttajia, itse stoppasin ostamisen ps kakkosen kohdalla, mutta joilla on rahaa pistä moiseen turhuuteen niin antaa mennä vaan. Pelaamallahan maailma pelastuu ??!!!
  Hankkikaa elämä.

 5. lenni

  höh mikä aprilli pila

Submit a Comment