Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Sonos julkisti Play:1 -kaiuttimen – ”Pieni mutta pippurinen”


Sonos julkisti Play:1 -kaiuttimen – ”Pieni mutta pippurinen”

| On 15.10.2013

Uusi Play:1 –kaiutin tulee markkinoille

Sonos on esitellyt uuden Sonos Play:1 –kaiuttimensa. Se on yhtiön tähän asti pienikokoisin ja halvin langaton kaiutin. Laitteen hinta Suomessa tulee luultavasti olemaan hieman vajaat 200€. Sonos Play:1 jatkaa yhtiön tutulla linjalla, eli helppokäyttöisyys ja äänenlaatu ovat keskeisessä asemassa. Sonos-järjestelmään on olemassa monenlaisia palasia, ja Play:1 on uusin osa tätä kokonaisuutta. Kuten muut Play -kaiuttimet, Myös Play:1 tukee ns. ”Stereo Pair” –toimintoa eli voit ryhmittää kaksi Play:1 kaiutinta samaan huoneeseen, toisen toimiessa oikeana kanavana ja toisen vasempana.

Play:1 on suunniteltu toimimaan melkein missä tahansa kodin huoneessa. Sen muotokieli on pelkistetyn ajaton, joten se soveltuu hyvin muiden laitteiden rinnalle tai yksinään. Se kestää myös kosteutta, joten kylpyhuone ei ole poissuljettu vaihtoehto. Kaiutin on saatavilla kahdessa eri värissä: musta ja valkoinen. Katso tuotteen virallinen esittelyvideo suoraan sivuiltamme!
 

Miten Sonos –järjestelmä toimii?

Sonos on helppokäyttöinen, langaton musiikki- ja monihuonejärjestelmä. Se toimii yhteen nettiradioiden sekä esimerkiksi Spotifyn kanssa, ja voit ohjata kaikkea älypuhelimen tai tabletin kautta. Sonos Bridge on langattoman Sonos-järjestelmän tärkein osa. Se luo kotiisi langattoman Sonos-verkon, johon voit yhdistää muut Sonos-laitteesi, kuten Play:1 –kaiuttimen. Lisää tietoa Sonos -tuotteista löydät yrityksen kotisivuilta.

Submit a Comment