Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: Sony SmartWatch 2 – onko tästä rannekellon korvaajaksi?


| On 25.06.2013

Smartwatch 2 – Älykellon uusi tuleminen

Sony julkaisi jo viime vuonna markkinoille älykellon, joka ei kuitenkaan koskaan saavuttanut markkinoilla merkittävää statusta. Tämä johtui osin mallin hankalasta käyttöliittymästä sekä osin myös korkeasta hinnasta. Nyt Sony on tekemässä paluuta älykello markkinoille, sillä yhtiö on julkaisemassa kellosta parannetun version nimeltään Smartwatch 2, jonka pitäisi korjata aikaisemman mallin puutteita sekä tuoda uusia kaivattuja ominaisuuksia.

Parempi näyttö sekä NFC

Uusi SmartWatch 2 älykello on edeltäjäänsä nähden varustettu suuremmalla 1.6 tuuman näytöllä, ja pikselitiheyttä on nostettu 220 x 176 resoluutioon. Näyttö on myös suojattu pölyltä sekä vesi roiskeilta, ja on saanut virallisen IP57- sertifikaatin. Mukana on myös NFC, jonka avulla muut laitteet saadaan yhdistettyä älykelloon yhden napin painalluksella. Sonyn mukaan akunkesto edustaa markkinoiden kärkisijaa, eikä uutta mallia enää tarvitse ladata Sonyn omalla kaapelilla, sillä Micro USB on tuettuna.
smartwatch_2

Markkinoille vuoden 2013 loppupuolella

Sony on ilmoittanut tuovansa laitteensa myyntiin maailmanlaajuisesti syyskuun aikana, mutta tarkempaa hintaa yhtiö ei ole vielä ilmoittanut. Se on kuitenkin varmaa että kilpailu älykellojen ykkössijasta tulee olemaan erittäin kovaa, sillä esimerkiksi Apple ja Google ovat molemmat jo ilmoittaneet suunnitelmistaan tuoda markkinoille omat versionsa seuraavan sukupolven älykellosta.

 

Tags

Submit a Comment