Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Sivun käyttöehdot - hdboksi.fi

 1. Yleiset käyttösäännöt

Arvoisa hdboksi.fi käyttäjä! Suojaamme henkilökohtaisia tietojasi sekä noudattamme sääntöjä koskien tietojenkeruuta ja henkilökohtaisten tietojen käyttämistä.  Sivumme käyttäjänä tai vierailijana ymmärrät ja hyväksyt alla olevat käyttöohjeet. Sitoudut käyttämään sivua Suomen lain sekä sen lainkäyttöalueiden sallimalla tavalla. Lupaat olla lähettämättä materiaalia, joka on loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa tai ahdistelevaa tai millään tavoin rajoittaa muiden oikeuksia tai on muuten epäsoveliasta. Suostut noudattamaan tämän sopimuksen ehtoja, sääntöjä ja käytäntöjä.

2. Henkilötiedot

Henkilötietojen antamista ei vaadita vierailuun sivuilla. Jos haluamme käyttää henkilötietoja mainos- ja markkinointitutkimuksiin, pyydämme siitä sinulta erikseen luvan.

3. Evästeet ja Google mainonta

Käytämme kolmannen osapuolen yrityksiä, esim. Tradedoubleria ja Googlea, mainosten näyttämiseen sivullamme. Nämä yritykset voivat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta tai sähköpostiosoitetta) voidakseen näyttää juuri sinulle kohdistettuja palveluiden mainoksia. Nämä tiedot tallennetaan evästeisiin, jotka mahdollistavat mainosten näyttämisen tässä ja myös muissa verkkosivuistoissa. Jos haluat lisätietoja siitä miten tämä käytännössä toimii tai haluat kieltää tietojesi käytön, saat lisätietoa täältä.

4. Sääntöjen ja tietosuojan ymmärtäminen

Nämä tietosuojasäännöt ovat voimassa muiden yleisten kotisivujemme käyttösääntöjen kanssa. Käyttäessäsi sivuamme suostut noudattamaan näitä sääntöjä ja jos sinulla on kysymyksiä tämän suhteen ota meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@hdboksi.fi