Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Scosche boomBOTTLE arvostelussa: Täydellinen matkakaiutin?


Scosche boomBOTTLE arvostelussa: Täydellinen matkakaiutin?

Testissä Scosche boomBOTTLE

Kalifornialainen äänentoistoalan yritys Scosche esitteli viime vuonna Bluetooth-kaiuttimen nimeltään Scosche boomBOTTLE. Kaiutin on jo ehtinyt kerätä kiitosta kuluttajien sekä kriitikoiden keskuudessa. Suomessa saatavuus lienee aika lailla nollatasoa, mutta kaiutin on tilattavissa Amazonin verkkokaupan kautta. Saimme mahdollisuuden testata kaiutinta parin viikon ajan. Markkinoilla on tänä päivänä huima määrä erilaisia Bluetooth –kaiuttimia joten laitteen ehkäpä tärkeimpiä ja haastavimpia tavoitteita on kyetä erottautumaan kilpailijoistaan. Testissämme kiinnitimme erityishuomiota laitteen monipuolisiin matkakäyttöominaisuuksiin.

Kaiuttimen ensituntemukset

Kuvista päätellen voitte varmaan jo arvata että kyseessä on kaiutin joka on tarkoitettu liikkuville ihmisille. Scosche boomBOTTLE on säänkestävä (IPX4) kaiutin joka sopii esimerkiksi pyöräsi juomatelineeseen. Se on kätevän kokoinen, tarkat mitat: 7.23 cm halkaisijaltaan, 20.63 cm pituudeltaan. Ensitapaamisella kaiutin yllättää sinut positiivisesti. Se on uskomattoman kevyt mutta tuntuu kuitenkin hyvin tehdyltä ja laadukkaalta. Scosche boomBOTTLE on saatavilla viidessä eri värissä (musta, vihreä, sininen, keltainen, tai magenta). Testikappaleemme oli väriltään sininen. Visuaalisesti laite on hauskan näköinen ja pirteät värit ovat iso plussa.

bb-scosche
scosche-boombottle-varit

 

 

Ensitapaamisella kaiutin yllättää sinut positiivisesti. Se on uskomattoman kevyt mutta tuntuu kuitenkin hyvin tehdyltä ja laadukkaalta.

Äänenlaatu ja ominaisuudet

Scosche boomBOTTLE tukee useimpia Bluetooth -laitteita (Bluetooth 4.0). Testasimme kaiutinta iPhone 4 sekä Lumia 920 -älypuhelimilla ja iPad Air -tabletilla ilman ongelmia. Laitteessa on myös liitäntä 3.5mm aux kaapelille. Olimme erittäin tyytyväisiä kaiuttimen äänenlaatuun. Erityisesti matalat äänet erottuvat edukseen. Kahdet 40mm driverit ja passiivinen subwoofer tuottavat hyvän äänen ja mukavan akustiikan. Ääni ei särje missään vaiheessa ja bassoa on juuri sopiva määrä. Emme väitä että äänenlaatu olisi mitenkään mullistava mutta hintaluokkaan nähden ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.

Scosche boomBOTTLE sisältää myös sisäänrakennetun mikrofonin, joten boomBOTTLE toimii tarvittaessa kaiutinpuhelimena älypuhelimellesi. Testasimme mikrofonia, ja kaikki toimi hienosti vaikka kyseessä on luultavasti varsin harvoin käytetty ominaisuus. Kaiuttimessa on ladattava litium-polymeeri-akku ja Scosche lupaa jopa 10 tuntia jatkuvaa musiikin toistoa. Testimme aikana kaiutin kesti yllättävän hyvin, joten Scoschen arvio näyttäisi pitävän paikkaansa. Kaiuttimen voi ladata mukana tulevalla micro USB -kaapelilla ennen kuin lähdet ulos. Kaiuttimen kaikki liitännät ovat peitetty läpällä jotta pöly tai kosteus ei pääse sisään.

Yhteenveto

Scosche Boombottle maksaa noin 100€ mutta koska kaiutin ei ole saatavilla suoraan Suomesta, joudut pulittamaan siitä hieman enemmän. Tämä on valitettavaa mutta jos onnistut löytämään kaiuttimen sopivaan hintaan voimme suositella sitä lämpimästi. Kyseessä on monipuolinen kaiutin jonka ensiluokkainen kannettavuus ja hyvä äänenlaatu takaavat, ettet tule pettymään. Lisätietoja kaiuttimesta löydät Scoschen sivuilta.

scosche-boombottle

Esittelyvideo

  • Editor Rating

  • Very Good
  • 0/5 Avg. User Rating

  • 0 No reviews yet!

  • Scosche boomBOTTLE
  • Reviewed by:
  • Published on:
  • Last modified: 2014-05-19

  • Review Summary:

  • Scosche Boombottle maksaa noin 100€ mutta koska kaiutin ei ole saatavilla suoraan Suomesta, joudut pulittamaan siitä hieman enemmän. Tämä on valitettavaa mutta jos onnistut löytämään kaiuttimen sopivaan hintaan voimme suositella sitä lämpimästi. Kyseessä on monipuolinen kaiutin jonka ensiluokkainen kannettavuus ja hyvä äänenlaatu takaavat, ettet tule pettymään.

Submit a Comment