Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Samsung Wireless Audio 360 – Langaton 360 asteen kuunteluelämys


Samsung Wireless Audio 360 – Langaton 360 asteen kuunteluelämys

| On 28.05.2015

Uusi satsaus langattomasti toimivaan monihuoneiseen äänentoistoon

Uusi Samsung Wireless Audio 360 on langaton, jokaiseen suuntaan ääntä toistava kaiutin. Uudet R6- ja R7 -kaiuttimet eivät ole vain uusi satsaus langattomasti toimivaan monihuoneiseen äänentoistoon. Erona perinteiseen äänentoistotekniikkaan, joka suuntaa äänen suoraan eteenpäin, Samsungin uudet Wireless Audio 360 -kaiuttimet täyttävät ympäröivän huoneen äänellä, jossa basso ja diskantti ovat täydellisessä tasapainossa. Taustalla on Samsungin kehittämä Ring Radiator -tekniikka, jonka ansiosta kaikki huoneessa olivat voivat tasapuolisesti nauttia musiikkielämyksestä.

Ihmiset eivät enää halua istua paikallaan kaiuttimen edessä kuuntelemassa musiikkia. He haluavat nauttia lempimusiikistaan ja samalla liikkua vapaasti huoneesta toiseen, sanoo Samsungin AV-myyntipäällikkö Markus Nummisalo.

Uusi Multiroom kokemus

Spotify toimii uusien R6- ja R7 -kaiuttimien kanssa saumattomasti, joten omien lempisoittolistojen kuuntelu onnistuu Spotify-sovelluksella samaan tapaan kuin ennenkin. Kaiuttimia voi ohjata helposti myös Samsungin uudistetun Multiroom-sovelluksen avulla. Uudessa sovelluksessa on entistä parempi käyttöliittymä sekä aiempaa enemmän ominaisuuksia. Sovelluksen kautta kaiuttimet voidaan yhdistää langattomasti Samsungin Multiroom-tekniikalla varustettuihin televisioihin ja soundbar-kaiuttimiin.

R6 on kaiuttimista pienempi. Kannettavassa kaiuttimessa on kuuden tunnin akunkesto. Kaiuttimen suositushinta on 399 euroa. Suuremman R7:n suositushinta on 499 euroa. Molemmat mallit ovat saatavana valkoisena ja tummanharmaana.

Esittelyvideo

Submit a Comment