Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Samsung Galaxy S6 ja S6 edgen myynti alkaa huomenna


Samsung Galaxy S6 ja S6 edgen myynti alkaa huomenna

| On 10.04.2015

Galaxy S6 ja S6 edge myynti alkaa lauantaina 11.4 klo 10.00.

Samsungin Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge saapuvat lauantaina kauppojen hyllyille Suomessa. Uutuusmalleissa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit, Samsungin edistyksellisin tekniikka ja uraauurtava muotoilu huippuunsa viritettyyn pakettiin, joka tarjoaa lyömättömän käyttökokemuksen.

Entistä paremmat ominaisuudet

Galaxy S6 edge on markkinoiden ensimmäinen puhelin, jossa näyttö kaareutuu puhelimen kummallekin reunalle. Tyylikkäästi ja minimalistisesti muotoiltu puhelin tarjoaa lisäksi täysin uusia mahdollisuuksia, kuten esimerkiksi People’s edge -toiminto. Sen avulla käyttäjä voi määritellä viidelle ihmiselle omat reunanäytöllä näkyvät värit. Kun puhelin soi pöydällä näyttö alaspäin, reunat hehkuvat soittajalle valitulla värillä. Uutuusmalleissa on myös edeltäjäänsä 1,5 kertaa vikkelämpi pikalataustoiminto, joka tarjoaa jopa neljä tuntia käyttöaikaa 10 minuutin latauksella. Akku latautuu täyteen valmiuteen 80 minuutissa. Sekä Galaxy S6:ssa että S6 edgessä on sisäänrakennettu langaton lataus. Molemmat mallit on varustettu parannetulla 16 megapikselin takakameralla ja 5 megapikselin etukameralla. Takakamerassa on optinen kuvanvakain ja valovoimainen F/1.9 objektiivi, joka ottaa vaikuttavia kuvia myös hämärässä. Fast tracking -automaattitarkennus varmistaa, että kuvat ovat tarkkoja ja oikeaan paikkaan tarkennettuja, vaikka kuvattava kohde liikkuisi.

Värivaihtoehdot

Galaxy S6 ja S6 edge tulevat myyntiin seuraavina värivaihtoehtoina: White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6, 128 GB -mallissa) ja Green Emerald (S6 edge, 128 GB -mallissa).

Submit a Comment