Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Rubbee – Muuta tavallinen polkupyörä sähkökäyttöiseksi


Rubbee – Muuta tavallinen polkupyörä sähkökäyttöiseksi

| On 09.10.2013

Lisää hevosvoimia polkupyöräilyyn

Sähköavusteinen polkupyörä on usein kallis investointi, eikä tarjolla olevat mallit aina edusta sitä kirkkainta kärkeä mitä tulee pyörän ulkonäköön liittyvissä asioissa. Sähköpyörät ovat myös reippaasti painavempia tavallisiin polkupyöriin verrattuna, eikä huollotkaan aina ole sieltä helpoimmasta päästä. Joten miltä kuulostaisi laite joka muuttaa minkä tahansa polkupyörän sähkökäyttöiseksi, muutaman sekunnin asennuksella ja täysin ilman yllämainittuja ongelmia?

Uusi vaihtoehto

Rubbee on kitkakäyttömekanismilla varustettu lisämoottori, joka asennetaan polkupyörän satulaputkeen niin että moottorin takana oleva polyuretaanirulla osuu pyörän takarenkaaseen. Asennus hoituu yhtiön mukaan muutamassa sekunnissa riippumatta polkupyörän merkistä tai mallista, eikä vaadi lainkaan työkaluja. Rubbee moottorin tehokas sisäänrakennettu akku mahdollistaa jopa 25 kilometrin matkan täysin ilman polkemista sekä 25 kilometrin tuntinopeuden.
Rubbee moottori

Kickstartterin avulla kohti todellisuutta

Rubbee moottorin Kickstarter kampanja on jo tullut päätökseen, ja yhtiö onnistui tavoitteessaan kerätä tuotantoa varten vaaditun £63,000 summan. Sivuston kautta oli mahdollista ostaa Rubbee moottori hintaan £699 (825€), mutta vielä ei ole ilmoitettu lopullista myyntihintaa. Ensimmäiset lähetykset projektia rahoittaneille alkavat marraskuussa 2013, jonka jälkeen Rubbee pitäisi olla tilattavissa yhtiön nettisivuiden kautta.

 

 

Submit a Comment