Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Tulossa: Oppo Find 5 älypuhelin


Tulossa: Oppo Find 5 älypuhelin
HDboksi

Oppo joka on Suomessa paremmin tunnettu DVD sekä Bluray soittimien valmistajana on nyt tuomassa markkinoille yhtiön ensimmäistä älypuhelinta mallinimeltään Oppo Find 5.

Puhelin tulee olemaan yksi markkinoiden ensimmäisiä älypuhelimia jotka tukevat täyden teräväpiirron 1080p näyttöresoluutiota, ja tämän saavuttamiseksi on 1920×1080 pixeli tiheys tiivistetty 5 tuuman näyttökokoon. Tämä tarkoittaa myös sitä että puhelin nousee näytön osalta huimaan 440 ppi tarkkuuteen, joka on suurempi kun esimerkiksi Iphone 5 puhelimen 326 ppi tai Nokia Lumia 920 puhelimen 332 ppi.

Puhelimen käyttöjärjestelmästä vastaa Android Jelly Bean 4.1, ja kamerapuolta on hiottu 13 megapikselin sensorilla joka kykenee myös videokuvaukseen täydellä 1080p resoluutiolla.
Puhelimen rautapuoli vaikuttaa myös asialliselta, sillä puhelimessa on 2GB RAM muistia, 1.5 GHz prosessori sekä sisäistä tallennustilaa 16GB.

Tarkemmat tiedot puhelimen muista ominaisuuksista saadaan varmaan kun puhelin virallisesti saapuu myyntiin Kiinan markkinoilla vuoden 2013 alkupuoliskolla. Nähtäväksi kuitenkin jää tuleeko kyseinen puhelin lainkaan Euroopan markkinoille ja millä aikataululla.

Tags

Submit a Comment