Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Onkyon uudet AV-vahvistimet


Onkyon uudet AV-vahvistimet

| On 16.03.2013

Onkyo on tuomassa markkinoille kolme uutta lähiverkkoon kytkettävää Av-viritinvahvistinta.  Uudet mallit ovat: Onkyo TX-NR727, TX-NR626 sekä TX-NR525.

Uuden 2013 malliston merkittävimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sisäänrakennettu Wi-Fi sekä Bluetooth, parannettu Audyssey MultiEQ huonekorjaus sekä langaton streamaus tiedostoille kuten FLAC, Apple Lossless sekä Dolby TrueHD.

Wi-Fi sekä Bluetooth yhteydet ovat vakiona mukana kahdessa kalliimmassa versiossa, jotka hyötyvät myös uudesta Marvell Qdeo 4K skaalauksesta. TX-NR525 entry sarjan ostaja voi hankkia lisävarusteena yhtiön adapterit UWF-1 sekä UBT-1.

Onkyo TX-NR727: noin 900€

Malliston paalupaikalta löytyy uusi 7.2-kanavan THX Select2 Plus-sertifioitu Onkyo TX-NR727. Vahvistin puskee jokaista kanavaa kohden 170W, ja käyttää laitteen kalibroinnissa uudempaa AudysseyMultiEQ huonekorjausta. Vahvistimesta löytyy kahdeksan HDMI sisääntuloa, josta yksi sijoitettu etupaneeliin helpottamaan matkapuhelimen tai tabletin kytkentää. HDMI ulostuloja on laitteessa kaksi. Mukana on myös Onkyon Hybrid Standby järjestelmä, joka mahdollistaa HDMI signaalin läpiviennin vaikka vahvistin olisi sammutettuna.

onk kuva

Onkyo TX-NR626: noin 550€

Onkyon TX-NR626 sarjan vahvistimesta löytyy myös langaton Wi-Fi valmius sekä Bluetooth, mutta uusi THX Select 2 sertifikaatti on jätetty pois. Tehoa vahvistin antaa 160W jokaista kanavaa kohden, ja uusi Audyssey huonekorjain on myös tässä mallissa mukana. HDMI portit kattavat kuusi sisääntuloa sekä kaksi ulostuloa.

onk 2

Onkyo TX-NR525: noin 450€

Onkyo TX-NR525 edustaa uuden malliston entry sarjaa. 5.2-kanavan vahvistimen tehoksi on ilmoitettu 130W, ja HDMI portteja löytyy kuusi sisään ja yksi ulos. Sisäänrakennetut langattomat Wi-Fi sekä Bluetooth yhteydet on jätetty pois, mutta asian voi korjata hankkimalla lisätarvikkeena Onkyon UWF-1 Langattoman LAN adapterin sekä UBT-1 Bluetooth adapterin.

onk3

Onkyo TX-NR727 sekä TX-NR626 saapuvat myyntiin ensi kuun aikana, ja TX-NR525 noin kuukautta myöhemmin.

Tags

Submit a Comment