Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Nokia tabletti ”Sirius” – Ohuempi ja kevyempi kuin iPad


Nokia tabletti ”Sirius” – Ohuempi ja kevyempi kuin iPad

| On 27.08.2013

Nokia tabletti tulossa

Nokian huhutusta Windows RT tabletista on vuotanut lisää tietoja. Tekniikkasivusto The Verge kertoo että laitteen koodinimi on ”Sirius”, ja se julkaistaan New Yorkissa 26. syyskuuta. Samalla julkaistaan luultavasti Lumia 1520 nimellä huhuttu Phablet laite. Tabletin prototyypistä on vuotanut jo aiemmin kuva (löytyy alta) mutta lopullinen versio tulee vielä muuttumaan. Tabletin muotokieli seuraa yhtiön muita Lumia tuotteita ulkonäöltään.

Näyttö tulee olemaan 10.1 tuumaa ja laite on ohuempi ja kevyempi kuin uusin iPad.

 

Laitteessa tulee olemaan 2 megapikselin etukamera ja 6 megapikselin takakamera. Näyttö tulee olemaan 10.1 tuumaa ja laite on ohuempi ja kevyempi kuin uusin iPad. Laitteessa tulee myös olemaan Qualcommin Snapdragon 800 neliydinprosessori sekä 2 gigatavua muistia. Tallennustilaa tulee olemaan 32 gigatavua (+ MicroSD tuki) ja akunkesto tulee olemaan noin 10 tuntia. Laite tukee LTE-yhteyksiä. Nokia suunnittelee The Vergen mukaan myös lisälaitetta uuteen tablettiinsa. Tablettiin tulee olemaan saatavilla näppäimistö joka myös toimii lisäakkuna. Laitteen hinnoittelu tulee arvioiden mukaan olemaan iPadin kaltainen.

Nokian tabletista vuotaa kuva

Digiwo on vuotanut kuvan Nokian huhutusta tabletista. Kuvassa näkyy tabletti jossa on värikäs ”Lumiamainen” muotokieli (kuva näkyy alla). Tässä prototyypissä ei vielä näytä olevan takakameraa mutta ulkonäöltään se vaikuttaa hyvin ohuelta. Jos huhut pitävät paikkaansa tulemme näkemään lopullisen version ensi kuun aikana. Tabletti on luultavasti tulossa ensin ainakin Yhdysvaltain markkinoille minkä voi päätellä kuvassa näkyvän Verizon logon perusteella.

Lähde: Digiwo

nokia_tabletti

Submit a Comment