Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

One Comment

NHL 14 saapuu kauppoihin huomenna


NHL 14 saapuu kauppoihin huomenna

| On 11.09.2013

NHL 14 julkaisu lähenee

Vuoden odotus on jälleen ohi kun uusi ”änäri” saapuu huomenna kauppoihin. Pelillisiä asioita on hiottu: uutta ovat esimerkiksi pikaharhautukset (”One Touch Dekes”), entistä aidommat taklaukset (”Collision Physics”) ja uudenlaiset tappelut (”Enforcer Engine”). Mukana on myös uusi pelimuoto, nimeltään ”Life the Life” ja olemassaolevia GM Connected ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoja on myös parannettu entisestään.

Live the Life

Uudessa pelimuodossa jokainen tekemäsi päätös on tärkeä. Se miten käyttäydyt joukkuetovereidesi kanssa jään ulkopuolisissa tapahtumissa ja miten hanskaat median vaikuttaa uraasi. Joudut ansaitsemaan sponsorisopimuksia ja pitämään yhteyttä perheesi ja joukkueen johtoportaan kanssa. Kaikki asiat vaikuttavat taitoihisi, etenemiseesi ja suoritukseesi.

Tullaksesi NHL supertähdeksi, sinun täytyy tehdä paljon töitä päästäksesi eteenpäin urallasi. Varsinaisen pelaamisen lisäksi sinun täytyy hoitaa myös jään ulkopuoliset asiat kunnolla. NHL 14 Live the Life tarjoaa katsauksen siihen mitä oikeasti vaaditaan tullaksesi yhdeksi maailman parhaista jääkiekkopelaajista.

NHL 14 julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle 12. syyskuuta.

Lähde: EA

Comments

  1. garambo

    Änäri is back! Huomenna räjähtää postiluukkuun ja yllätävää kyllä meikäläisellä on huomenna flunssa joten töihin ei voi tietenkään lähteä! :D

Submit a Comment