Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Microsoft julkisti uudet Surface 2 ja Surface Pro 2 – laitteet


| On 23.09.2013

Uusi Surface 2 ja Surface Pro 2

Microsoft on esitellyt uudet Surface 2 ja Surface Pro 2 – laitteet hetki sitten pidetyssä julkistustilaisuudessa New Yorkissa. Uudet laitteet käyttävät uutta Windows 8.1 – käyttöjärjestelmää. Tässä nopea läpikäynti uusista laitteista ja mitä ne pitää sisällään.

 

surface_2

Surface 2

Microsoftin mukaan Surface 2 on nopeampi, kevyempi ja ohuempi kuin edeltäjänsä. Siinä on 1080p Full HD näyttö ja Nvidian Tegra 4 – prosessori. Värivaihtoehtoja on kaksi: musta ja hopeanvärinen. Laitteesta on saatavilla kaksi eri versiota: 32 gigatavun versio joka tulee maksamaan $449 sekä 64 gigatavun versio joka maksaa $549. Suomen hinnat eivät ole vielä tiedossa. Julkaisupäivä on 22. lokakuuta.

Surface 2 Pro

Uusi Surface 2 Pro käyttää seuraavan sukupolven Haswell prosessoria ja on Microsoftin mukaan 20% nopeampi kuin edeltäjänsä. Näyttö on sama mutta värintoistoa on parannettu jopa 46 %. Käyttötukea tarjoava seisontatuki tukee nyt kahta eri asentoa. Suurin kritiikin aihe alkuperäisessä Surface Pro – laitteessa oli sen akunkesto. Microsoft on onnistunut parantamaan akunkestoa uudessa mallissaan jopa 75 %. Myös lisälaitteita on parannettu. Saatavilla on esimerkiksi uusi telakka, uusi Power Cover (näppäimistö joka toimii myös lisäakkuna) ja uuden värisiä Type Cover ja Touch Cover – näppäimistöjä. Surface Pro hinnat ovat alkaen $899, ja laite on saatavilla sekä 64Gt ja 128Gt versioina. Saat myös laitteen 8Gt keskusmuistilla ja silloin tallennustilan voi päivittää 256 tai jopa 512 gigatavuun.
 

Submit a Comment