Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

2 Comments

Lumiaan tulossa uusi päivitys: FM radio, double-tap to wake, flip-to-silence


Lumiaan tulossa uusi päivitys: FM radio, double-tap to wake, flip-to-silence

| On 26.03.2013

Nokian ”uusivanhat” toiminnot myös WP8 puhelimiin?

Teknologiasivusto The Vergen haastattelemien lähteiden mukaan Microsoft on valmistelemassa uutta Windows Phone 8 -päivitystä. Päivityksen myötä käyttöjärjestelmä tulee jälleen kerran tukemaan FM radioita (nämä löytyvät valmiina ainakin Lumia 920 ja 820 malleista). Toiminto oli tuettu Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmässä mutta jostain syystä se hävisi uuden Windows Phone 8 version mukana. Nokialta on myös tulossa oma järjestelmäpäivitys. Se tuo mukanaan N9:stä tutun toiminnon jolla näytön voi aktivoida kaksoisnäpäyttämällä. Myös ’flip to silence’ -toiminto (puhelimen kääntäminen muuttaa sen äänettömäksi) on tulossa tämän päivityksen mukana.

Comments

  1. Janne81

    Mahtavaa! Saisi Nokia jatkossa myös tuoda hieman rohkeammin omia toimintojaan Windows Phone maailmaan. Käsittääkseni firmoilla kuitenkin sopimus joka mahdollistaa sen että Nokia voi halutessaan ottaa vapauksia itse käyttöjärjestelmän muokkaamiseen enemmän ”oman” tyyliseksi. Näitä lisää! Itse pistän heti lataukseen omaan 820:een kun julkaistaan…

    • XdoggFIN

      Aika läppä että on kestänyt kaksi vuotta saada nuo toiminnot kiikutettua Windows Phoneen. Viimeisessä kunnollisessa Nokia puhelimessa (N9) löytyy nuo toiminnot vakiona + monta muuta toimintoa joita ei luultavasti koskaan nähdä WP luurissa.

Submit a Comment