Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Logitech MX Master Wireless Mouse: ”Veistoksellista ergonomiaa”


Logitech MX Master Wireless Mouse: ”Veistoksellista ergonomiaa”

| On 26.03.2015

Logitech MX Master Wireless Mouse

Logitech on tuonut markkinoille uuden MX Master Wireless Mouse -hiiren. Huippusuosittujen aiempien MX-hiirien, kuten Logitech MX Revolution ja Logitech Performance MX, ylistettyyn muotoiluun perustuva Logitech MX Master Wireless Mouse tuo hiiren muotoon lisää veistoksellista ergonomiaa ja käsityönä säädettyä hallittavuutta. Hiiren muoto tukee kättä ja pitää ranteen luonnollisessa asennossa. Hiiren käyttö on sulavaa sen sopivasti sijoitetuilla näppäimillä ja vieritysrullilla.

”Logitech MX Master Wireless Mouse on kauniisti muotoiltu ja ominaisuuksiltaan räätälöitävä langaton hiiri. Sen tarkkuus, nopeus ja hallittavuus hakevat vertaistaan”, kommentoi Logitechin tietokonetarvikkeiden johtaja Charlotte Johs. ”MX Masterin hallintaominaisuudet ja muut kehittyneet toiminnot tekevät siitä meidän kaikkien aikojen parhaan hiiren.”

Darkfield Laser -sensoritekniikka

Hiiren tarkkuudesta vastaa Logitech Darkfield Laser -sensoritekniikka, jonka ansiosta hiirtä voidaan käyttää tarkasti millä tahansa alustalla – myös heijastavilla lasipinnoilla. Ladattavalla akulla varustettu Logitech MX Master Wireless Mouse toimii täydellä latauksella jopa 40 päivää. Akku myös latautuu nopeasti, sillä päivän käyttöön riittää vain noin neljän minuutin lataus. Hiiren oma virtavalo ilmaisee akun varauksen ja lataustarpeen. Tarpeen vaatiessa hiirtä voidaan käyttää myös sitä ladattaessa. Logitech MX Master Wireless Mouse tulee saataville huhtikuun aikana 99 euron suositushintaan (hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron).

Esittelyvideo

Submit a Comment