Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Libratone Loop – Kaiutin joka uskaltaa olla erilainen


Libratone Loop – Kaiutin joka uskaltaa olla erilainen

| On 04.10.2013

Yksinkertaisen kaunis

Tanskalainen Libratone on tuonut markkinoille uuden langattoman Loop kaiuttimen. Kuten nimestäkin jo voi päätellä on kyseessä pyöreänmuotoinen kaiutin, joka on yhtiön muidenkin tuotteiden tapaan viimeistelty Italialaisella villa päällysteellä. Loop kaiutin on ensisijaisesti tarkoitettu asennettavaksi seinälle tai lähelle seinäpintaa, optimaalisen bassotoiston saavuttamiseksi. Kaiutin toimitetaan myös omalla jalustalla, jos seinälle asennus ei ole mahdollinen.

Libratone Loop

Uusi Libratone Loop sijoittuu yhtiön kaiutinvalikoiman keskitasolle, ollessaan kaksi kertaa tehokkaampi kun Zipp kaiutin, mutta aavistuksen verran heikompi kun yhtiön Live malli. Loop kaiuttimen tuottama 120W riittää kuitenkin myös isompaan tilaan, sekä tuottaa yhtiön ”FullRoom” teknologian ansiosta täyden 360° asteen kuuntelukokemuksen. Tämä on saavutettu hajottamalla äänitaajuudet eri suuntiin sekä käyttämällä hyväksi huoneen eri seinäpintoja. Kytkentä mahdollisuudet kattavat tuttuun tapaan sekä DLNA että Airplay yhteyden, ja on tuettu niin Android, Mac sekä PC laitteilla. Televisio kytkentää varten voidaan käyttää joko analogista ”minijack” tai digitalista ”miniplug” porttia.

Väriä elämään

Libratone Loop1

Värivaihtoehdot kattavat mustan, harmaan, sekä punaisen. Pientä lisämaksua vastaan voidaan kaiutin toimittaa myös keltaisen, liilan, vaaleanpunaisen sekä sinisen värisenä. Hintaa Libratone Loop kaiuttimelle on kertynyt 499€, ja on nyt tilattavissa suoraan valmistajan sivuilta tai Libratone kaiuttimia myyvistä alan liikkeistä.

 

Submit a Comment