Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

LG vahvasti esillä CES-messuilla: webOS TV, Lifeband Touch, OLED, 4K


LG vahvasti esillä CES-messuilla: webOS TV, Lifeband Touch, OLED, 4K

| On 07.01.2014

LG esitteli uuden TV-käyttöjärjestelmän

HP:n hylkäämä ja Palmin alunperin kehittämä webOS -käyttöjärjestelmä on saanut uuden kodin LG:n televisioista. Yhtiö on kehittänyt uuden tyyppisen Smart TV -käyttöjärjestelmän jonka pitäisi olla helppo, nopea ja kaunis. LG on panostanut erityisesti sovelluksien moniajoon. Uudella ”Cards” -sovellusvalitsimella voit siirtyä viimeksi käyttämiesi sovellusten välillä. Kaikki tärkeimmät sovellukset löytyvät myös uudelle käyttöjärjestelmälle. Mukana on muun muassa YouTube, Netflix, Hulu, Facebook ja Skype.

lg2

Lifeband Touch

LG on esitellyt myös uuden ”älyrannekkeensa” nimeltään Lifeband Touch. Laite seuraa käyttäjän fyysisiä edesottamuksia. Se seuraa esimerkiksi kalorien kulutusta ja siinä on askelmittari. Laitteessa on OLED kosketusnäyttö joka näyttää käyttäjälle puhelimen ilmoituksia ja siinä on myös mahdollisuus hallita puhelimen musiikkisoitinta. Ranneke yhdistyy Android-puhelinten ohella myös iOS-laitteisiin, Bluetooth 4.0-yhteydellä.

LIFEBAND_TOUCH

Upea 105” kaareva 4K televisio

LG on esittelyt uuden 105-tuuman kaarevan 4K television LCD teknologialla. Yllättävää ei ollut ainoastaan iso koko vaan myös television kaarevuus (kaikki muut kaarevat mallit ovat OLED näyttöjä). Hinta voi olla monelle hieman suolainen: tämä televisio maksaa $69,999. 

LG-105

Uusi 77-tuuman OLED paneeli

LG esitteli myös uuden OLED -mallin jossa on 77-tuuman näyttö ja 4K -resoluutio. Kyseisenen malli on erittäin ohut ja tyylikäs. Kyseessä on myös kaareva malli ja mitä kiinnostavinta – käyttäjä voi itse hallita näytön kaarevuuutta. Tämä käy näppärästi kaukosäätimen avulla!

LG-OLED

Submit a Comment