Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Uusi LG OLED televisio markkinoille


Uusi LG OLED televisio markkinoille

| On 04.01.2013

Korealainen LG on tuonut markkinoille uusimman 55- tuumaisen OLED televisionsa malli nimeltään 55EM9700. Koreassa asuvat kuluttajat pääsevät nauttimaan tästä uuden sukupolven televisiosta, heti kun ensimmäiset mallit saapuvat liikkeisiin Helmikuussa noin 7850€ hintaan. LG on myös vahvistanut tiedon siitä että Euroopan markkinoille tämä kyseinen uusi LG OLED kaunotar saapuisi vuoden ensimmäisellä kvartaalilla, mutta tarkempaa hinnoittelua ei vielä ole tiedossa.

LG:n uusi 55EM9700 malli on vain 4mm syvyydeltään, painaa alle 10kg ja käyttää yhtiön uutta neljän värin pixeli teknologiaa jossa valkoinen ala-pixeli on lisätty tuomaan entistä paremman väritoiston.

Tämä tarkoittaa myös sitä että LG on saamassa vahvan etulyöntiaseman OLED markkinoilla, koska yrityksen kovin kilpailija Samsung on jo aikaisemmin ilmoittanut että heidän OLED mallistonsa saapuisi myyntiin vuoden 2013 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Vielä on kuitenkin liian aikaista sanoa kumpi valmistaja nousee OLED televisioiden myynti listojen kärkeen, mutta ainakin LG:llä tulevaisuus näyttää kirkkaalta ja yhtiöllä kovat tavoitteet kasvattaa valmistusmäärät 7,2 miljoonan kappaleeseen vuoteen 2016 mennessä.

Tags

Submit a Comment