Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Kotistereot vuonna 2015: Denon CEOL toistaa huippulaatuista musiikkia


Kotistereot vuonna 2015: Denon CEOL toistaa huippulaatuista musiikkia

| On 27.03.2015

Uudet Denon CEOL musiikkijärjestelmät

Kodin viihdelaitteiden valmistaja Denon tuo nyt myyntiin uudet tyylikkäät CEOL-musiikkijärjestelmät, jotka korvaavat perinteiset kotistereot ja toistavat huippulaatuista musiikkia useista eri äänilähteistä. Denon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat silmiinpistävän tyylikkäitä, kompakteja ja minimalistisesti muotoiltuja musiikkijärjestelmiä. Ne sopivat erinomaisesti vaikka kirjahyllyyn, tv-tasolle tai pöydälle. Molemmat musiikkijärjestelmät ovat saatavana mustana ja valkoisena.

Monipuoliset toiminnot

Molemmat CEOL-musiikkijärjestelmät tukevat musiikintoistoa lukemattomista äänilähteistä. Hallinta hoituu kätevästi iOS- tai Android-älypuhelinsovelluksella sekä laitteen päällä olevista näppäimistä. Musiikin toisto tapahtuu langallisen tai langattoman lähiverkon, USB-liitännän ja langattoman Bluetooth/NFC-yhteyden kautta. Äänilähteinä voidaan myös käyttää kiintolevyjä, tietokoneita, älypuhelimia, tablettilaitteita, NAS-verkkolevyjä ja USB-tallennuslaitteita. Lisäksi monipuoliset verkkotoiminnot mahdollistavat musiikin toistamisen Spotify Connect -verkkopalvelusta, nettiradioista tai kaikista AirPlay- ja DLNA-yhteensopivista verkkolaitteista. Tämän lisäksi tuettuina ovat myös korkealaatuiset FLAC HD-, WAV-, AIFF- ja ALAC-musiikkitiedostot. Näitä täydentävät Denonin palkittu digitaalivahvistin ja huoneen laadukkaalla hifiäänellä täyttävät kaksitiekaiuttimet.

 

denon-ceol-2

 

Denon CEOL -musiikkijärjestelmissä on monipuoliset fyysiset liitännät. Etupaneelin USB-liitäntään voi liittää kaikenlaisia toistolaitteita, joiden akkuja järjestelmä lataa myös valmiustilassa. Etupaneelissa on kuulokeliitäntä yksityistä kuuntelua varten. Takapaneelissa on digitaalinen optinen sisääntulo, analoginen RCA-sisääntulo ja kaiutinliitännät. Monipuolisten sisääntulojen ansiosta musiikkijärjestelmiä voi käyttää esimerkiksi television tai pelikonsolin kaiutinjärjestelmänä.

Hinta ja saatavuus

Denon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat saatavana valmiina paketteina laadukkailla Denon-kaiuttimilla 719 ja 519 euron suositushintoihin. Denon CEOL N9 ja Denon CEOL Piccolo N4 ovat myynnissä myös ilman kaiuttimia 599 ja 399 euron hintoihin. Molemmat mallit on lisäksi saatavana niin sanottuina preout-versioina, jolloin etuasteen signaali on ohjattu RCA-liittimiin ja musiikkijärjestelmää voidaan käyttää aktiivikaiuttimilla. Preout-versioiden hinnat ovat 699 ja 499 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Esittelyvideo

Submit a Comment