Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

One Comment

Woojer – Tulitikkuaskin kokoinen ”woofer”, joka saa kehosi värähtelemään


Woojer – Tulitikkuaskin kokoinen ”woofer”, joka saa kehosi värähtelemään

| On 23.11.2013

Woojer – Uusi tapa kokea pelit, elokuvat sekä musiikki

Woojer on pieni bassotäristin, jonka avulla pelit, elokuvat sekä musiikki saavat entistä realistisemman ulottuvuuden. Tämä tulitikkuaskin kokoinen laite kytketään kuulokkeiden sekä äänilähteen väliin, ja mahdollistaa bassotaajuuksien siirtymisen suoraan kuuntelijan kehoon. Bassotaajuuksista johtuvat värähtelyt saavat varsinkin pelit sekä elokuvat heräämään henkiin aivan uudella tavalla. Kokemus vastaa hyvin pitkälti rock-konsertissa tai elokuvateatterissa saavutettua tunnetilaa, jossa basso ei vain kuulu, mutta myös tuntuu koko kehossa.
woojer täristin
Woojer täristin
Woojer laitteen kiinnitys onnistuu suoraan vaikkapa paitaan tai housujen vyösolkeen, eikä siis tarvitse olla kosketuksessa ihoon. Laite on varustettu tavallisella 3.5mm plugi portilla ja laitteen lataus tapahtuu mukana tulevan USB laturin tai suoraan tietokoneen USB portin kautta. Yksi täyteen lataus mahdollistaa tärinää noin 4 tunnin edestä kun kyseessä on ”klubi” tyylistä musiikkia. Akunkesto peleissä, elokuvissa sekä rauhallisemmalla musiikilla on huomattavasti pidempi. Woojer on arvioitu saapuvan markkinoille ensi vuoden kesäkuussa noin $100 hintalapulla varustettuna. Innokkaimmat voivat kuitenkin jo nyt tilata laitteen Woojerin kickstarter sivuilta hintaan $59.

kickstarter/Woojer

Woojer laitteen esittelyvideo

Comments

  1. Vesa81

    ”Kokemus vastaa hyvin pitkälti rock-konsertissa tai elokuvateatterissa saavutettua tunnetilaa, jossa basso ei vain kuulu, mutta myös tuntuu koko kehossa.”

    Joidenkin mielestä epämiellyttävä tunnetila? :)

Submit a Comment