Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: Uudenlainen kassakone – ”Square Stand”


| On 16.05.2013

Miten Square toimii?

Start-up-yritys Square laajentaa jälleen kerran mobiilimaksamisen mahdollisuuksia. Yritys on tunnettu järjestelmästä, jolla voi vastaanottaa luottokorttimaksuja iPhone -älypuhelimen sovelluksen avulla. Square on pieni muovista valmistettu laite, joka liitetään iPhone -puhelimen kuulokeliitäntään. Ostaja vetää luottokorttinsa laitteen läpi, ja iPhone -sovellus lähettää maksun eteenpäin.
Palvelu on yksinkertainen – Square tarjoaa kauppiaalle kortinlukulaitteen ilmaiseksi mutta pidättää 2.75% kaikista laitteen kautta tehdyistä maksuista. Palvelu vaatii myös iOS -yhteensoivan (Apple) laitteen, jonka kauppiaan itse täytyyy hankkia.square_payment

Uusi Square Stand tuo kassajärjestelmän iPadiin

square_stand_medium

”Myyjät joutuvat käyttämään rumia ja monimutkaisia järjestelmiä. Mikään ei toimi yhteen, mikään ei ole sulavaa. Meidän mielestämme asiat voi tehdä paljon paremmin.”


Tabletti muuttuu kassaksi

Squaren uusin laite on kassakone, tai oikeastaan kassateline. Kassaksi teline muuttuu vasta kun liität siihen iPad -tabletin. Square kutsuu uutuuttaan nimellä ”Square Stand”, ja se on jo tilattavissa hintaan 299$. Telineessä on sisäänrakennettu kortinlukija maksujen suorittamiseen. Telineen voi myös liittää tulostimiin, viivakoodinlukijoihin tai muihin oheislaitteisiin.

Yhtiön perustajan ja toimitusjohtajan Jack Dorseyn mukaan myyjät ovat turhautuneita nykyisiin järjestelmiin. ”Myyjät joutuvat käyttämään rumia ja monimutkaisia järjestelmiä. Mikään ei toimi yhteen, mikään ei ole sulavaa”, Dorsey kommentoi. ”Meidän mielestämme asiat voi tehdä paljon paremmin”. Tähän saakka Square on yrittänyt houkutella palveluunsa yksityisyrittäjiä, mutta nyt näyttää siltä että yhtiö on valmis suuntaamaan katseensa yrityksiin.

Submit a Comment