Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: Titanfall Beta avoin kaikille – Eeppinen taistelu voi alkaa


Katso: Titanfall Beta avoin kaikille – Eeppinen taistelu voi alkaa

| On 17.02.2014

Titanfall – Man vs. Machine

Kuvittele: Olet tulevaisuudessa. Olet keskellä eeppistä tulitaistelua. Kesken tiukan toiminnan katsot ylöspäin. Taivaalta putoaa valtava, yli seitsemän metriä korkea aseistettu jättiläinen. Se odottaa pilottia: sinua.

Ensimmäisen persoonan räiskintäpeli määritetään uudelleen. Titanfall on räiskintäpeliveteraanien aivan uusi pelisarja, joka yhdistää nopeatempoisen moninpelitoiminnan elokuvamaisen universumin dramaattisiin hetkiin.
Yksi tämän vuoden odotetuimmista peleistä on ehdottomasti Respawn Entertainmentin Titanfall. Call of Duty -sarjan luojat ovat kehittääneet futuristisen pelin. Mukana jättimäisiä Titan -robotteja ja mahtavia moninpelitaisteluja. Pelaaja valitsee puolekseen joko The Interstellar Manufacturing Corporation -liittouman tai The Militia -ryhmän. Pelin virallinen betatesti alkoi perjantaina ja kohta ase laajenee avoimeksi. Ensin vuorossa on Xbox -versio mutta myös PC -pelaajat pääset rekisteröitymään lähiaikoina. Kun Beta on muuttunut avoimeksi voit löytää sen Xbox Games Store:sta New Game Demos osiosta. PC:n puolella voit löytää Titanfall Beta:n EA:n kauppapaikkasovellus Origin. Katso Titanfall Beta:n virallinen traileri suoraan sivuiltamme!

Titan_fall

Titanfall Beta – Virallinen traileri

Submit a Comment