Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

2 Comments

Katso: Stealth Electric Bikes – Alamäkipyörä sähkömoottorilla


| On 31.07.2013

Maastopyörä joka ei jätä sinua ylämäessä

Yhdysvaltalainen Stealth electric bikes on jo vuosien ajan pitänyt ykkössijaa, mitä tulee sähköavusteisia maastopyöriä sekä niiden suunnittelussa. Sähköavusteinen alamäkipyörä saattaa ensiksi kuulostaa sangen turhalta keksinnöltä, mutta tarkemmin ajateltuna tarjoaa se uusia mahdollisuuksia mitä tavallisella pyörällä et pysty kokemaan.

 

Yksi iso ongelma maastopyöräilyssä on ollut ajopaikkojen puute, joka on korostunut henkilöille joiden lähimaastosta ei juurikaan löydy suuria korkeuseroja. Tämä on varsinkin alamäkipyöräilystä innostuneelle varsin tuttu kokemus, eikä aina jaksaisi ajaa autolla monta tuntia että löytyy sopiva mäki jossa lajia harrastaa. Sähköpyörällä tätä ongelmaa ei ole, sillä tehokkaan moottorin ansiosta löydät lähimetsästäsi taatusti uusia ulottuvuuksia.
Bomber

 

Yhtiön valikoima koostuu kolmesta eri mallista, ja hinnat alkavat $10.000 eteenpäin. Englannista löytyy lähin maahantuoja, joten jos ikäkriisi painaa on tässä oiva lääke.

Stealth Electric Bikes

Comments

  1. Henri Ahonen

    Onko luotettava kauppa että tuleeko tavara varmasti perille?

  2. ReijoX

    Pistä tilaukseen niin näet :D

    Eiköhän kaikki EU:n sisältä löytyvät verkkokaupat ole melko luotettavia. Minä en kyllä sähköpyörää lähtisi tilaamaan. En näe siinä mitään hyötyä…

Submit a Comment