Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Katso: Libratone esittelee 360-asteen FullRoom™ -tekniikkaansa


| On 20.02.2015

Upea äänentoisto kohtaa estetiikan

Tanskalainen äänentoiston pioneeri Libratone on julkaissut uuden videon, jossa se esittelee omaa 360-asteen FullRoom™ -tekniikkaansa, nimeltään 360 Scandinavian™. Kaiuttimissa on panostettu skandinavialaiseen muotoiluun. Yhtiön mukaan tavoitteena on levittää ja nostaa ääniaaltoja useaan eri suuntaan, mikä luo rikkaan 360-asteisen ääniprofiilin ja täyttää koko huoneen. Libratonen tuotteissa myös estetiikka on keskeisessä asemassa, ja valmistuksessa ollaan käytetty korkealaatuisia materiaaleja, kuten italialaista villaa. Katso Libratonen uusi video suoraan sivuiltamme.

360 Scandinavian™ is sound with a heritage — breathing sound, from a shapely package, refined through natural fibres for a warmer, brighter listening experience.

Libratone 360 Scandinavian™ – Tuotekuvia

libratone-360-scandinavia
libratone-360-scandinavia-3

libratone-360-scandinavia-5
libratone-360-scandinavia-2

Täydentää nykypäivän modernia sisustusta

Libratonen tuotteet tuovat ensimmäistä kertaa pehmeät ja kaarevat muodot tähän miehiseen tuotekategoriaan. Toiminnanjohtaja Jan McNairin mukaan ei ole mitään syytä miksi upea äänentoisto ei voisi tulla esteettisesti miellyttävässä pakkauksessa. Hänen mukaansa Libratonella on ollut tavoitteena kaiuttimet, jotka vetoaa ulkomuodoltaan sekä naisiin että miehiin ja täydentää nykypäivän modernia sisustusta.

Submit a Comment