Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Jimm’s PC-Store valmistautuu ultrateräväpiirron valtakauteen


Jimm’s PC-Store valmistautuu ultrateräväpiirron valtakauteen

| On 18.02.2015

4K tarkkuuteen soveltuvat HTPC-tietokoneet osaksi valikoimaa

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) tuo ultrateräväpiirron osaksi olohuoneiden viihdettä. Kotiteatterikäyttöön tarkoitetut HTPC-tietokoneet (Home Theatre Personal Computer) huolehtivat korkeatasoisen kuvan ohella myös äärimmäisen laadukkaasta äänentoistosta.

Ultrateräväpiirtoisen kuvanlaadun eli niin sanotun 4k-tarkkuuden valtakausi on alkamassa. Monet videokamerat, järjestelmäkamerat ja jopa älypuhelinten kamerat kykenevät 4k-tallennukseen. 4k-tarkkuudella taltioitu videosisältö yleistyy myös YouTuben ja Netflixin kaltaisissa suoratoistopalveluissa.

Pelimaailmakin on ottamassa ensiaskeliaan 4k-tarkkuudessa. Huippuluokan 4k-pelejä on saatavana yhä monipuolisemmin ja näistä esimerkkejä ovat Middle-Earth: Shadow of Mordor, Elder Scrolls V: Skyrim, BioShock Infinite, Call of Duty: Advanced Warfare sekä tietenkin 24. maaliskuuta tietokoneille ilmestyvä Grand Theft Auto V.

Jimms HTPC

Useat Jimm’sin tehokkaat pelitietokoneet sopivat kotiteatterien mediakoneiksi vaativan pelaamisen ohella. Raskaaseen pelaamiseen suunnitelluissa tietokoneissa on kuitenkin ensisijaisesti kiinnitetty huomiota raakaan suorituskykyyn eikä niinkään olohuoneen erityistarpeisiin.

Niihin tarpeisiin Jimm’s tarjoaa ratkaisuksi erityisesti olohuonekäyttöön suunnattuja HTPC-tietokoneita. Erinomainen esimerkki täysverisestä olohuonekoneesta on Jimm’s Tacet. Laitteen tehokas kahden gigatavun GDDR5-muistilla toimiva nVidia GTX 750ti -näytönohjain takaa sulavan ultrateräväpiirtoisen videokuvan ja Asus Xonar Essence STX II 7.1 -äänikortti mahdollistaa huippuluokan monikanavaisen äänentoiston. Hiljainen käyntiääni ja skandinaavista huippumuotoilua edustava vaakakotelo tekevät Tacetista täydellisen olohuonelaitteen myös sisustuksesta kiinnostuneiden keskuudessa.

Asus Xonar Essence STX II 7.1

Jimm’sin HTPC-tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kahdeksan eri laitemallia, joista edullisimmat maksavat runsaat 900 euroa. Täysverinen Jimm’s Tacet irtoaa liikkeestä hintaan 2049 euroa.
Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Submit a Comment