Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

6 Comments

iPhone 5S julkaistu: Sormenjäljenlukija ja 64-bittinen prosessori


| On 10.09.2013

Uusi iPhone 5S julkaistu

Huhut pitivät paikkansa. Applen uusi iPhone on nimeltään iPhone 5S ja se tulee kolmessa eri värissä: hopea, tummanharmaa ja kullanvärinen versio. Tärkein uusi ominaisuus on ”Touch ID”, joka on kotinäppäimeen integroitu sormenjäljenlukija. Sen avulla käyttäjä voi esimerkiksi avata lukitun puhelimen, tai varmistaa sovellusostoksensa. Uudessa puhelimessa on esiasennettuna uusi iOS 7 joka esiteltiin kesäkuussa.

iphone_5S_2

Uusi prosessori ja kamera

Puhelimessa on myös uusi 64-bittinen A7-prosessori. Applen mukaan uusi suoritin on vallankumouksellinen ja suorituskyky on kirkkaasti parempi aikaisempaan verrattuna. Uudessa iPhone 5S älypuhelimessa on myös viiden linssin kamera ja kennon pinta-alaa on kasvatettu. Tallennustilaa puhelimessa on mallista riippuen 16, 32 tai 64 gigatavua. Puhelimen hinnat ovat 199, 299 ja 399 dollaria. Ennakkotilauksia voi tehdä alkaen 13. syyskuuta ja myynti alkaa 20. syyskuuta.
 
iphone_5S_1

Comments

 1. iPhoney

  Sama puhelin uudella nimellä! Ei kyllä näy yhtään mitään eroa entiseen! Uusi hintalappu kylkeen ja lampaat ostavat kuin häkä, huhuh…

 2. Max.power

  Perus Applemainen temppu: Parannetaan ja hiotaan tuotetta kunnes se on täydellinen. iPhone 5 on jo melkein täydellinen laadultaan ja toiminnoiltaan – nyt tulee taas hieman paranneltu versio :)

  • verocomad

   Korjaus sinun viestiisi Max, Perus Applemainen temppu: Myydään samaa p***aa uudessa lahjapaperissa kunnes on pakko sitä muuttaa. iPhone 5 oli vain pieni askel eteenpäin laadultaan ja toiminnoiltaan – nyt tulee taas vielä vähemmän paranneltu versio

 3. kumitossu

  Muut julkaisevat 5 tuuman näyttöjä tai jopa isompia. Apple ei näytä hyppävään mukaan tähän trendiin?

Submit a Comment