Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

iPad näytönsuoja hakusessa? 3M näytön- ja tietoturvasuojat mobiililaitteille


| On 20.09.2013

iPad näytönsuoja hakusessa?

Olet juuri ostanut uuden tabletin tai älypuhelimen. Muutama päivä käyttöä takana ja naarmut ovat jo näkyvillä. Tuttu tilanne? Ei huolta, tähän löytyy ratkaisu. Markkinoilta löytyy monta laadukasta näytönsuojaa mobiililaitteille. Näytönsuojan avulla voit säästää laitteesi arkipäivän kolhuilta, naarmuilta ja tahroilta.

3M – Ratkaisut liikkuvaan työhön

3M on kansainvälinen monialayritys, joka kehittää monipuolisia teknologioita ja innovatiivisia tuotteita maailmanlaajuisesti. Yritys on erikoistunut esimerkiksi näytön- ja tietoturvasuojiin mobiililaitteille. 3M näytönsuojia on saatavilla peruskirkkaana, häikäisyä vähentävänä tai sormenjäljet häivyttävänä suojakalvona Apple ja Samsung -puhelimille ja -tableteille. Oikealla iPad näytönsuoja kuvassa.


 
 
 
 
ipad-näytonsuoja

Tietoturvasuojat

Myös tietoturvasuojat ovat hyödyllisiä jos käytät yrityksesi mobiililaitetta julkisilla paikoilla. Tietoturvasuojien patentoitu optinen tekniikka pimentää näytön sivustakatsojilta. Näytöllä oleva tieto näkyy kuitenkin kirkkaana edessä istuvalle käyttäjälle. Taipuisasta ja kestävästä kalvosta valmistetut tietoturvasuojat sopivat kaikkiin kannettaviin tietokoneisiin ja LCD-näyttöihin. Katso tuotteiden esittelyvideo suoraan sivuiltamme!
 
3M näytön- ja tietoturvasuojat löydät täältä

Submit a Comment