Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

9 Comments

iON Air Pro 3 – Onko tässä GoPro Hero:n haastaja?


iON Air Pro 3 – Onko tässä GoPro Hero:n haastaja?

| On 07.11.2013

Uusi iOn Air Pro 3

GoPro Hero -kamerat ovat saaneet uuden kilpailijan, nimeltään iOn Air Pro 3. Ionin uusin kamera kätkee sisäänsä monta erinomaista uudistusta. Se on kooltaan 37 x 37 x 107mm ja painaa ainoastaan 130 grammaa. Uusi laadukkaampi objektiivi kaappaa 12 megapikselin kuvia ja Full HD -videota. iON Air Pro 3 -kamerassa on myös sisäänrakennettu Wi-Fi, ja ladattavat sovellukset kameran hallintaan esimerkiksi mobiililaitteille.

Ilman mitään erillistä lisäkuorta kamera on vedenkestävä jopa 15 metriin saakka. Laitteen hinta on noin $350 joten se on hieman halvempi kuin GoPro:n uusin Hero 3+. Katso tuotteen virallinen esittelyvideo suoraan sivuiltamme!

Esittelyvideo

Comments

 1. Kari

  Tilauksessa on,katsotaan käytössä onko hyvä ostos.

  • Eetu Partanen

   Mistä tilasit?

   • Kari

    http://www.actioncameras.co.uk/ion-air-pro-3-camera

    Siitä taisi olla suomenkielinenkin tilaussivu mutta tilasin tuolta..( n.420€)

    Pientä testailua. Ei oikein vielä hallussa. Nopeampi kortti tilauksessa (lataa hitaasti padille.)

    http://www.datava.net/index.php?pid=1&gid=64&wtid=90012007945&logId=3

    • Eetu Partanen

     Juu pitää tutkia jos tuolta ebaysta tilais kun siellä maksaa n.350 dollaria eli ei hirveesti euroina. Vai onko sieltä kannattavaa tilata? Yks kaveri tilas sieltä gopron ja kyllä tuo perille näköjään tuli :D

     • Kari

      En tiedä tuosta ebaysta miten toimii tilaus. Huomio kuitenkin postikulut/ verot jos niitä tulee lisää. Tilasin 30.12.2013, saapui 9.1.2014. Tilaus roikkui hesassa, kun asun 15 km päässä hämeenlinnasta jonne ei toimiteta joka päivä UPS- kuljetuksia, muuttivat postin kuljetukseksi. Soitin UPS:iin josta antoivat postin seurantakoodin. Hyviä tilauksia ja kuvauksia.

    • Eetu Partanen

     ja semmonen vielä että ootko pakkasessa kuvaillu? kiinnostais tietää ku ite tulisin kumminki ulkona kuvaamaan mopoilua ja autoilua.

 2. Eetu Partanen

  Kaverille ei tullu ainakaan posti/tullimaksuja kun oli free shipping. Tuleeko tuolla minkälaatuista pätkää, ootko ladannu nettiin mitään? Ja sitten semmonen kysymys että saako liitettyä ulkosta mikkiä kameraan?

 3. Kari Rautiainen

  Kyllä pystyy laittamaan ulkoisen mikin, mut silloin takakansi auki. Ei paljon ollut pakkasta kun kuvailin, luulen että hyvin kestää. Ainoastaa tietenkin akku menee nopeammin tyhjäksi. Takakansi aukeaa kun pyöräyttää ulkoreunaa muutaman sentin verran vastapäivään ja sormenpäillä vetää itseen päin. Aluksi tuntui että rikki menee kun on niin muovisen oloinen. Videopätkän yritin laittaa nettiin mut ei onnistunut. Laita sähköposti jos haluat kuvapätkän. Siirrot wifin kautta padiin ei täysin onnistu. Tilttaa lataus aina 128mb kohdalla.

  • Tassadit

   I have both cameras. Both put out a great image. From an industrial design standpoint, the Contour is a great looking cam and is very sleek. However, the contours design limits its mounting capabilities. GoPro has 10x the amount of mounting options, and due to its design, much more room for creativity. Also, the Contour is not waterproof. The GoPro takes a licking. Waterproof to 180ft. What? That is some serious force and pressure. My biggest recommendation is to take the time and read the GoPro manual. Do not pull a dude and just start using the camera. You will fumble and jack your footage. Read the manual, take your time to learn the ins and outs of the GoPro. It is a tool, and when used correctly can give you amazing footage. Also, take the time to learn about codecs and compression. If you do the homework, your footage will like like something from George Lucas.

Submit a Comment