Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Uutta: Facebook Home ja HTC First julkistettu


| On 04.04.2013

Puhelin joka on suunniteltu ”ihmisten ympärille”

Facebook on julkaissut uuden ”Home” -käyttöliittymän Androidille. Uudistuksen myötä käyttäjät voivat muuntaa oman Android -puhelimensa sosiaaliseksi hubiksi. Uusi käyttöliittymä on suunniteltu ihmisten, ei sovellusten ympärille. Facebook Home korvaa lukitus- sekä kotinäkymän ja lisää puhelimeen uusia toimintoja.

Mitä uusi käyttöliittymä tuo mukanaan?

Heti kun avaat uuden kotinäkymän näytöltä löytyy täysikokoisia valokuvia, jossa näkyy ystävien päivityksiä joita voi suoraan kommentoida. Facebook Messenger on integroitu uuteen käyttöliittymään. Viestisovellukseen on lisätty uusi Chat Heads -toiminto joka mahdollistaa keskustelut eri sovelluksien sisällä. Ihmisten kuvat näkyvät pieninä kuvakkeina ja niitä painamalla voit käynnistää keskustelun. Myös tekstiviestit onnistuvat uuden Chat Heads -toiminnon kautta.

Uusi käyttöliittymä on tarjolla Google Play -kaupan kautta ja se on saatavilla useille uusille Android älypuhelimille lähiaikoina. Tablettilaitteille Facebook Home saapuu vasta myöhemmin. HTC julkaisi myös samalla uuden HTC First -älypuhelimensa, joka on toistaiseksi ainoa puhelin, jossa Facebookin uusi käyttöliittymä tulee esiasennettuna. HTC:n puhelin ei kuitenkaan ollut tämän julkistuksen keskipisteessä.

fbphone

Submit a Comment