Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Esittelyssä Piaggio Wi- sähköpyörät


Esittelyssä Piaggio Wi- sähköpyörät

| On 22.11.2019

Piaggio Wi – sähköpyörä Italialaiseen tapaan

Skootterivalmistajana paremmin tunnettu Piaggio on julkaissut kaksi uutta sähköavusteista polkupyörää. Wi- bike nimellä kulkeva mallisto koostuu kahdesta eri runkovaihtoehdosta ’comfort’ sekä ’active. Pyörät esiteltiin esimmäistä kertaa vuoden 2015 EICMA messuilla.

 

Piaggio Wi- sähköpyörä

 

Molemmat mallit ovat varustettu keskiö moottorilla, vaihteistolla sekä satula putken taakse asennetulla akulla. ’Active’ malli hyödyntää voimansiirrossa kumista hihnaa, ja ’comfort’ perinteistä ketjua. Ajo-ohjelmia on kolme, normaali, kaupunki sekä ylämäki, huippunopeuden ollessa rajoitettu 25km tuntinopeuteen. Saatavilla on myös runsas valikoima eri lisävarusteita kuten esim. alla olevat nahkalaukut.

Piaggio sähköpyörä

Irrotettavan lithium-ion akun toimintasäteeksi valmistaja ilmoittaa huimat 120km eko-tilassa, ja USB portin avulla myös lisälaitteiden lataus on mahdollista. Sisäänrakennettu GPS varkaudenesto lähettää omistajalle välittömästi viestin varkauden sattuessa, ja aktivoi samalla pyörän reaaliaikaisen paikannuksen. Puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla onnistuu myös reitin suunnittelu sekä fitness palveluiden käyttö.

Kuvagalleria

Submit a Comment