Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Esittelyssä: Bose SoundTouch – Langatonta musiikkia helposti


Esittelyssä: Bose SoundTouch – Langatonta musiikkia helposti

| On 13.10.2013

Bose SoundTouch – Kolme uutta mallia

Bose on tuonut markkinoille uuden SoundTouch kaiutinsarjan, jonka avulla yhtiö toivookin nyt saavuttavansa yhtä suuren suosion langattomilla kaiutinmarkkinoilla, kun tällä hetkellä kärkisijaa pitävä Sonos.
 
SoundTouch -mallisto koostuu kolmesta eri mallista: SoundTouch Portable, SoundTouch 20 sekä SoundTouch 30. Kaikki mallit osaavat streemata musiikkia suoraan Wi-Fi verkon yli, joko tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta. Tuettuna on myös Applen oma AirPlay langaton tiedonsiirto. Sonoksen tapaan myös Bose SoundTouch -kaiuttimet ovat kytkettävissä rinnakkain niin että jokaiseen tilaan saadaan valittua sama tai eri musiikki. Kappaleiden hallinta tapahtuu ilmaisen Bose SoundTouch sovelluksen avulla, joka on ladattavissa niin Android, iOS, Windows tai Mac -käyttöjärjestelmällä varustetulla laitteella.

Bose SoundTouch

Akulla vai ilman?

SoundTouch Portable on sarjan pienin kaiutin (25x15x7,6cm), jonka sisäänrakennettu ladattava akku mahdollistaa noin 2.5 tunnin yhtäjaksoisen kuuntelun. Hintaa kaiuttimelle on kertynyt 429€, joka on sama kuin pykälää isompi SoundTouch 20 (30x18x10cm). SoundTouch 30 (43x25x18cm) on sarjan lippulaivamalli 759€ hintalapulla varustettuna, ja pitää sisällään Bosen ”waveguide” teknologian sekä uudelleen suunnitellun kaiutin-elementin.

Bose SoundTouch -kaiuttimissa on myös kuusi esiasetusnappia, jotka voit vapaasti määritellä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi valita että osa painikkeista avaa suoraan tietyn nettiradiokanavan tai vaikkapa itsetehdyn soittolistan. Tämä tapahtuu joko suoraan järjestelmässä tai Bose SoundTouch sovelluksen avulla. Bosen uudet SoundTouch kaiuttimet ovat nyt tilattavissa Bosen verkkosivuilta tai Bose kaiuttimia myyvistä alan erikoisliikkeistä.

Bose SoundTouch
Bose SoundTouch sovellus

Submit a Comment