Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

DigiExpo 2013 -Suomen kattavimmat viihde-elektroniikkamessut alkavat pian


DigiExpo 2013 -Suomen kattavimmat viihde-elektroniikkamessut alkavat pian

| On 07.10.2013

DIGIEXPO JUHLAVUOSI  1. – 3.11.2013

DigiExpo –  pelaamisen, kuvaamisen ja viihde-elektroniikan messutapahtuma järjestetään nyt 10. kerran. Uusiin tuotteisiin tutustumisen lisäksi messuilla voi seurata vauhdikasta ohjelmaa. Pelaaminen on vahvasti mukana messuilla, tänä vuonna erityisesti 30 vuotta täyttävä suomalainen peliala ja uuden sukupolven PlayStation 4 -konsoli. Asiantuntijat esittelevät juhlalavalla uusinta tekniikkaa, kertovat elokuvista ja valokuvaamisesta.

Messuilta löydät siis kamerat, pelit, puhelimet, tietokoneet ja tulostimet, televisiot, dvd-soittimet, kotiteatterit ja elokuvat, ohjelmat ja käyttöjärjestelmät.

Pelilava sekä pelattavat pelit

Pelilavalla pääset näkemään ja kokemaan uutuuspelit jättiscreeniltä. Luvassa on viihdettä ja hauskaa kommentointia peleistä. Pelilavan juontaja Thomas Puha esittelee uusimmat pelit, järjestää kilpailuja ja muuta säpinää tapahtumaan.

 

DigiExpossa voi pelata mm. seuraavia pelejä: Assassin’s Creed IV: Black FlagDRIVECLUBKnackResogunSingStar SuomiHelmetWonderbook: Walking with DinosaursGran Turismo 6TitanfallDragon Age 3, NHL14FIFA14Battlefield 4ja Need For Speed Rivals. Useat DigiExpossa esiteltävät pelit varmistuvat vasta lähempänä tapahtumaa.
ps4
EA:n pelialueella järjestetään useita peliturnauksia. Odotettavissa on myös pelien ennakkoesityksiä ja muita yllätyksiä. Pelit ovat myös myynnissä DigiExpossa. Näyttelyn yhteydessä voit myös tutustua ja kokeilla Helsingin kaupunginkirjaston Pelin paikka -projektin Oculus Rift -virtuaalilaseja. Nämä ällistyttävät 3D-lasit on kehitetty pelikehittäjille. DigiExpossa on esillä lasien prototyyppi, jonka kuluttajaversio julkaistaneen vasta ensi vuoden puolella.

occulus rift

KAMERAT JA KUVAAMINEN

Uudet kamerat esitellään DigiExpossa kuvaamisen yhteisosastolla, jossa asiantuntijat opastavat oikeanlaisen kameran valinnassa. Mukana ovat mm. Sony, Olympus ja Nikon. DigiExpossa esitellään myös kotiteattereita, äänentoistolaitteita, puhelimia, tabletteja, tietokoneita, pelejä, konsoleita sekä kameroita. Mukana on tuttuun tapaan myös HifiExpo, BoardExpo, SkiExpo sekä Lätkä&Säbä Expo. Nähdään siis messuilla…

 

digiexpo 2013

Submit a Comment