Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Canon EOS 750D, EOS 760D, EOS M3, EOS 5DS ja EOS 5DS R julki


Canon EOS 750D, EOS 760D, EOS M3, EOS 5DS ja EOS 5DS R julki

| On 06.02.2015

Uudet EOS 750D- ja EOS 760D -mallit

Canon on esitellyt uusia järjestelmäkameroitaan. Uudet EOS 760D- ja EOS 750D -mallit tuovat valokuvaajille erilaisia vaihtoehtoja. EOS 750D on ihanteellinen valinta kuvaajalle, joka haluaa laadukkaita valokuvia ja Full HD -videoita lähinnä automaattisten kuvausohjelmien avulla. EOS 760D sen sijaan sopii kuvaajalle, joka arvostaa luovia ominaisuuksia ja käsisäätöjä. Kamerat saapuvat kauppojen hyllyille toukokuussa ja hintaa niillä on noin 800 euroa.

Canon EOS M3 – Peilitön järjestelmäkamera

Toisena uutuutena Canon tuo markkinoille peilittömän EOS M3 -järjestelmäkameran. EOS M3 –mallissa Canon pyrkii tarjoamaan järjestelmäkameran ominaisuudet pienessä kamerassa. Kamerassa on Canonin ensimmäinen 24,2 megapikselin APS-C-kokoinen CMOS-kenno ja
edistyksellinen DIGIC 6 -prosessori. Yhdistelmä tuottaa ensiluokkaisia valokuvia ja Full HD -videoita. Tarkentaminen onnistuu jopa 6,1 kertaa nopeammin kuin alkuperäisellä EOS M –mallilla.
EOS M3 tulee myös myyntiin toukokuussa, sekin 800 euron hintaan.

EOS 5DS ja EOS 5DS R

Kamerauutuudet EOS 5DS ja EOS 5DS R rikkovat 35 mm:n kennojen rajoja tarjoten 50,6 megapikseliä, joka on suurin koskaan täysikokoisella kennolla saavutettu pikselimäärä. Entistä paremman kuvanlaadun lisäksi kameroissa yhdistyvät poikkeuksellinen resoluutio, reaktionopeus ja kestävyys. Yhdistelmää voi hyödyntää etenkin maisema-, arkkitehtuuri-, muoti- ja muotokuvauksessa – niin henkilökohtaisessa kuin ammattikäytössäkin. Kun tavoitteena on terävin mahdollinen kuva, EOS 5DS R:n alipäästösuotimen vaikutuksia eliminoivalla suotimella voidaan maksimoida kennon resoluutio ja kuvanlaatu.

Submit a Comment